- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Én gondolkodtam ezen régebben, úgy akartam megoldani, hogy a vízhűtés hőleadóját lecserélem, mégpedig a következőre:
A gép tetejére tennék egy nagyon nagy aluminium bordát, mint az egész gép, és azt melegítené a peltier, alatta pedig a vizes rendszer egy hőleadója, mint a cpu-blokk pl., és ezt hűtené a peltier, hab a tortán: a peltier csak akkor menne, ha a víz eléri a 30 fokot kb.
Előnye: tényleg zajtalan műkődés
Hátránya(i): Nagyon felmelegszik/edhet a borda, és a gép felett nem lehet semmi -
LocalNerd
tag
Erre én is gondoltam. Én speciel ''Peltier szendvics'' megoldáson tűnődtem, így: H2O CPU-fej (1úttal hőátadó lemez a Peltiernek), Peltier, H2O CPU-fej (a Peltier hűtése). Ez esetben valszeg csak 2 külön vízhűtés jöhet szóba, bár az egyik lehet igen egyszerű is. Elég extrém gondolat:)
[Szerkesztve] -
hezso
aktív tag
Sörhűtés? Fagyasztótuning?
Komolyan:
Peltieres vízhűtés gépbe építve. Szigetelt csövek, tiszta alkohol lötty -20C-n, agyonhúzott procival is menne. A meleget egy másik kör vízhűtés vinné ki, hátulra szerelt radiátorra, rajta 2DB 12cm-s venti, 1000ford/perc -en.
Természetesen duplatáp mindemellé! -
LocalNerd
tag
Kreatív, hagymázasan őrjöngő és hahotára fakasztó 5letek is jöhetnek:) + komoly, átgondolt szupermodding-ideák is:))
Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest