Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Két illatról szeretnék kérdezni, ezt a két illatot dezodor formájában rendeltem meg, és nem tudom hogy biztosan jól választottam -e:
-CHANEL Platinum Egoiste
-CHANEL EgoisteSajnos mintát nem lehetett rendelni belőlük, és ugye ezt már nem fogom tudni visszaküldeni, és dezodor formájában jó drága volt a kettő.
Életem során 1 parfümöm volt, azt nagyon szerettem hordani téli időszakra, az a Xerjoff Naxos volt, előtte kipróbáltam kb. 40 parfümöt 30.000-200.000 Ft között, és ezek tetszettek a legjobban, nem tudom hogy ezek mondanak -e nektek valamit:
1. Xerjoff Naxos
2. Fragrance Du Bois - Sahraa
3. Boadicea The Victorious Nemer
4. Amouroud - Himalayan Woods
5. Nasomatto - Black AfganoViszont már nem használok parfümöket, csak dezodorokat, és szeretnék abból is egy minőségi illatot választani, bár eléggé szűk a választék.
Jelenleg a Baldessarini Ambre dezodort használom, ami szerintem egy jó illat, de nem kiemelkedő. Viszont szívesen használom, ami nagy szó nálam.Tehát mi a véleményetek arról a két Chanel illatról? A Platinum-ot eléggé megosztó ahogy utána olvastam, szerintem a sima Egoiste tetszene nekem, de bizonytalan vagyok.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest