- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Computex 2025: házak és hűtők az Antec standján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
adamrpia #67508 üzenetére
Megmértem, olyan 2-3cm plusz van a 170 felett, valószínűnek tartom hogy elég lenne. De hogy biztos kényelmes legyen pakolni, lehet érdemes lenne pár centivel nagyobbat keresni.
Nem tudom a merev falú Nevis botzsák milyen, ez azért nem annyira merev, egy elesésnél ha ráesne az ember, tuti törne a felszerelés.
Vannak rövidebb merevfalú botzsákjaim, Eurostar Profish, ezeknek az anyaga erősebb egy fokkal. Bár lehet csak azért, mert rövidebb, ezért merevebbnek tűnik. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
adamrpia #67508 üzenetére
Lemérem hamarosan, lehet hosszabb pár centivel...Most értem haza 24-ből, telepítem a frissítéseket.....(Rakom arcomba a kávét)
És öntözök, amíg nincs meleg.
Steady74: Eléggé zárt ez az egyesület, nem nagyon adnak ki napijegyet sem. Szerintem én is úgy kapok területi jegyet, hogy ott születtem, ismernek.
Javaslom nektek esetleg a Höveji Berek tavakat, vannak faházak is, egy ilyen rendezvénynek tökéletes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest