Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja ja.
Ami meg az elfekvő botokat-orsókat illeti ha hozzám eljönnétek kb rosszul lennétek.
Én régen rengeteget üzleteltem horgászmotyókkal. Amiket kifejezetten azért vettem (jó áron jutottam hozzájuk, külföldi beszerzés), hogy továbbadjam azokkal nem is volt gond. Viszont előszeretettel vettem magamnak is dolgokat amik csak gyűltek és gyűltek. És hát az a nagy probléma velem, hogy képtelen vagyok megválni a horgászdolgaimtól. Vannak olyan botjaim-orsóim amiket még soha nem használtam, pedig már évek óta megvannak. Tipikus gyűjtőbetegségben szenvedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest