Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz ruti #3197 üzenetére

    Azt felejtsük is el, főleg a mai után. De jó is volt ezt nézni. Persze mindig jó nézni a lányokat, de ilyenkor nyilván különösen.

    A stúdióban ülők helyében azért hanyagolnám a lehetséges kimenetelek latolgatását, mert 3-4 fölött azért elsiklottak. Még akkor is, ha tényleg előrebocsátunk a csapatnak egy győzelmet a japánok ellen (így lesz, de azért na...). Kína miért ne verhetné meg Angolát? Akkor ők lesznek a 4. helyen továbbjutók. Illetve második helyen továbbjutva kaphatjuk akár a hollandokat is ellenfélnek. Csak annyi kell, hogy a lengyelek megverjék őket pénteken (azzal nem számoltam, hogy a svédek kikapnak Kubától vagy x-elnek velük, az azért tényleg esélytelen).

    Wikin azt találtam a csoportbeli helyezés eldöntésének kapcsán, hogy: Rules for classification: 1) Points; 2) Head-to-head points; 3) Head-to-head goal difference; 4) Head-to-head goals scored; 5) Goal difference.
    Mi a különbség a 2-es, 3-as, 4-es pontok között? Már hogy mi mit jelent, azt persze értem, de pontegyenlőség esetén, ha a két csapat döntetlent játszott, akkor ez a három kitétel szükségszerűen egyezik, nem? Vagy mit nem veszek észre? Pontok döntenek, aztán az egymás elleni eredmény, aztán a gólkülönbség. De a középső miért van háromfelé bontva?

Új hozzászólás Aktív témák