- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #892 üzenetére
jogos. sajna olyan a világ(om), h plusz
effortigyekezet, hogy eszembe jussanak a magyar megfelelők -
se a lopott mercédesz, se az esetlegesen hozzánemértő módon vett ballagási pécéd nem releváns példa
releváns példaként itt KONKRÉT gpu vs átlagfizu állítás volt a "vitaindító", teljesen felesleges elmaszatolni mindenféle urban legendel a KONKRÉTUMOKAT. valójában az arány duplázódása nem is vitaképes, ez csak egy tény. ahogy mondtam, te érezheted a duplázódást tök jó dolognak, de attól még a duplázódás tény marad!
(a banános példám hasonlóan ostoba volt, utólag bocs!)
-
ha számodra a dupladrága nem elég nagy ugrás, akkor nem tudom mi neked a nagy ugrás ? ha a banán kerülne egyik napról a másikra kétszeresébe, az se érdekelne, mert "a duplázódás az még oké" ?
és itt most nem infláció vs drágulás téma volt, hanem a "mindenkori fizud vs mindenkori vga" árak.... azt mindenki elfogadja, hogy van drágulás (inflácio!), itt a baj h a pécés játszadozás lett irreálisan/aránytalanul drága
mondjuk amióta az nv így elkezdte tönkrevágni a pécépiacot, én konzolra mozdulással reagáltam, szóval NEKEM ez már majdnem a tökmindegy kategória
csak az fáj, h nincs bé terv, miutón a konzolfront is elég bajos....
-
normális játékban ott a screenspace reflection fallback-ként a padlón.... mert AZZAL megy értelmes sebességgel mindenféle AI nélkül a játék, akár egy 5090esen is!
... de nyilván lehet hozni még pár NV által szponzorált címet, ahol RT nélkül vállalhatatlan a kép/grafika
ne tegyünk már úgy, hogy RT nélkül vége volt világnak és nem tudott tükröződni a padló, tripla ennyi FPS-el, felébe kerülő videokártyákon
enjoy the NV era!
-
válasz
deathcrow42 #16 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az elmúlt években nem volt igazán sikeres az AMD a GPU piacon, idén ezért a középkategóriára helyezi a hangsúlyt.
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest