- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer Gen8
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
lorcsi: műanyag, melyik, hol? Bocs ha félreérthetően írtam, ami nekem tetszene, az a military, ami érdes felületű, rendes vas, a vinyl mint
bc terv merült fel, de az is kifogyott a 360gearsnél. Cementtel/betonnal töltött műanyagtól ódzkodom, pedig olyat láttam készleten, elérhető áron.
FB-n nemrég néztem a kettlebell adok-veszek csoportot, de láttam hogy kb mindenki keresMári Tamás (itt régebben több ízben ajánlott edző) is írta hogy a jobb darabok azok nem kerülnek fel már a csoportba, mert előbb megveszi valaki
Ájvé: a megafitest én is néztem, az épp a fájdalomküszöbön van árban. Pár éve a fitbalance-on megfogdostam a termékeiket, ott jónak tűntek, de ez tök rég volt.
A Mohácsi Vasöntöde nem rossz ötlet, de túllépve azon hogy vagány egy busó fejes, inkább egy hagyományosat vennék.
A Capetan-t láttam amikor kerestem. Fotón nem győzött meg, de ha azt mondod hogy fogásra jó, csak nem tudnak termékfotózni, akkor nem húzom ki a listáról.Ha realista vagyok, akkor lehet hogy 20kg-os kéne inkább
ami miatt kiesne pl. a Vasöntöde terméke (nem láttam az árlistában).
24-essel amíg heti 2-szer (néha 3-szor) jártam csoportos órára, swingelni, TGU-zni tudtam rendes ismétlésszámban, katonai nyomás kb kettő ment (20-assal persze "sok"), amióta a home office-ban saját testsúly/gumiszalag vanmeg a csoport húzóereje nélküli motivációhiány, nem tudom ki tudnám-e nyomni a 24-est. Na jó, talán egyszer.Meg ott a push press is ha kell, de hát na.
A tenyerem nem nagy, lehet hogy girja méretű füllel is tudnék két kézzel swingelni, ettől kevésbé tartok; ha alacsony a fül, attól már inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest