- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
zsocee
csendes tag
.Szintén Kernel data inpage error -al küszködöm.a tünetek is hasonlóak mint az előttem szólóké ,szóval ilyenek hogy gondol 1 et a gép és magától ujraindul ,a win is lassan áll fel, a betöltő csík vagy 30-40 szer lefut,meg van hogy el sem jut a win indításig megáll bootolás közben, és ha neteántán elindult lassu az egész, egy HD videót se lehet megnézni normlisan anélkül hogy ne akadna vagy említhetném a rar fájlokból való kicsomagolást ami a szokásosnál kb 5 ször lassabb..Alaplap (msi neo v2) kilett cserélve de a hiba nem oldódott meg,(a memóriákat is kivettem majd vissza (1Gb ddr dual-ban)),ide kábel-eket is cseréltem,teljes win ujrainstall volt,egyszerüen nem tudom mi lehet a hiba,A processzor (intel p4) zakkant meg? esetleg lehet vidkártya túlmelegedés a hiba?egy gecube radeon 9600xt-s vidkártyám van amin tönkrement a venti de ennek ellenére azért még elég combos hütőborda is van mellette.
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fujifilm X
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android játékok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged