- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
mg105
senior tag
nekem olyan progi kéne, ami a HIS Excalibur Ati Radeon 9800Pro IceQ hőmérsékletét mutatja. méri egyáltalán ez a kártya?
-
Achill3uS
nagyúr
épp ezaz hogy nincs ilyen..
Na még egy kérdés: A gpu hátsó részére (arra amelyiken általában nincs hűtés), rászereltem egy elég nagy bordát (régi celeron prociét) és megnéztem melegszik is, akkor az ugye a gpu-tól veszi el a hőt, nem lefogja a légaramlást? egyszoval szerintetek javít vagy ront a helyzeten?? (logikus pc-s aggyal minden amire hűtőt teszel hidegebb lesz ergo jobban tud teljesíteni - remélem jól gondoltam) -
Achill3uS
nagyúr
Hali..
naszoval az lenne a kerdesem hogy letezik-e olyan progi hogy Nvidia kartyak hőmérsékletét méri, olyan mint az AsusProbe, csak videokarira.. szal??
fontos lenne..
Aktív témák
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest