Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Undoroid #34925 üzenetére
Vigyél magaddal fényvisszaverő mellényt, rengeteget számít a láthatóságban. Engem már lökött fel majdnem éjszakai ninja kerékpárúton úgy, hogy én rendesen ki voltam világítva, ő pedig a szokásos sötét ruha + nulla fényvisszaverő felület + nulla világítás kombinációban jött, és csak az utolsó pillanatban vettem észre.
KrenAtesz: rengeteget számít. A mostani semi slickkel egy barázdált aszfaltgumihoz képest 2-8 km/h-val magasabb sebességet tudok elérni városon belül vele körülbelül ugyanazon intenzitású tekeréssel.
ludsimon: ok
Ba cy lus: rengeteget számít a defektvédelem, nekem már régóta nem volt, pedig kétheti rendszerességgel sikerül belefutni jobbkezes kereszteződésben korábbi koccanásból a kanyaríven felejtett üvegszilánkba ..
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged