Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
En megvettem a megjelenes napjan, Macen jatszottam wine-on keresztul, es szerintem egyaltalan nem volt jatszhatatlan, bar teny hogy volt benne bug - mint ahogy az egy Early Accesstol el is varhato nyilvan.
Az elso frissites nagyon sokat javitott, aztan mikor kiprobaltam Macen GPTK-val, az FPS is haromszorosa lett
En vegigcsinaltam eleg regen a kuldeteseket (talan egy vagy ketto igazan szivatost hagytam a vegere), nem volt semmi problema nehany kisebb bugot leszamitva.
De ugye ez meg mindig boven release elotti allapot, szoval akinek 'hibatlan' jatek kell, az varja meg az 1.0 release-t, ez ilyen...Nem ertem miert kell balhezni azon, hogy aki elobb megveszi annak lehetove teszik hogy a fejlesztes kozbeni valtozatot kiprobalja (ez most nem neked/ellened szol, hanem azoknak akik az early accesst fikaztak, mert early access allapotu
)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- PlayStation 5
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (FOGLALVA)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest