- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nem horpad. De most ez a gumicsont látom. Felkapsz egy témát, és nem ereszted. Mellesleg sokkal jobban ekézem az almát mint te mostanában, de ne zavartasd magad. Sem szoftveresen, sem hardveres nem jó az irány. Telefonoknál sem, macen sem, óránál sem. Ettől még nem horpadt egyik aw-m sem, ahogy a topikokban sem panaszkodtak rá, és ahogy a környezetemben senkinek sem horpadt. lol
Személyeskedni meg otthon. De akkor majd én megszakítom veled a beszélgetést, ha neked nem megy. Szia.
-
joey04
titán
Redditen minden van. Sokkal kisebbb kamu ügyekről, problémákról vannak cikkek az almával kapcsolatban, ezekről valahogy nincs. Nekem sem horpad, ahogy a topikjában sem téma ez. Úgy adod elő, mintha ez köztudott tény lenne, hogy az alu aw kopik. Holott ez nem igaz. De felőlem azt csinálsz amit akarsz, viszont arról volt szó, hogy nem kommunikálsz velem, ehhez képest...
-
joey04
titán
nekem ez már necces lesz. a mostani is picit nagy már a csuklómon (45mm). a kisebb viszont nem játszik, nem fér ki rá elég tartalom, és az üzemidő is gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPad topik
- ASUS routerek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest