- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Tapasztalatom: egy időben én is szinte csak ad-ware és spybot progikra támaszkodtam. Aztán rábukkantam a spyware terminator és spyware doctor progikra, az egyikről itt olvastam.
Mindkettő nagyon jó, és igazából a spybot és ad-awarte után bőven találgattak dolgokat, holott én abban voltam hogy tiszta a vas.
Mindkettő teljesen kikapcsolható, és not service no mem zaba, viszont rendelkeznek (szeritem) elég komoly rezidens védelemmel is, és azok sem erőforrás zabálók.
A védelmek bármikor ki vagy be kapcsolhatók, főleg a doctorban nagyon jól konfigurálható. És a doctor biztos tud annyit mint a counterspy, amit én is hasonló okok miatt gyorsan lenyomtam.
A spyware terminator teljesen ingyenes, és hoz magával egy víruskeresőt is, aminek ugyan nincs rezidens része, de ha már spyware-t keresel, legalább vírusok után is nézelődik. Nagyon komoly frissítési háttere van, szinten pár óránként. Bár ezek nálam nem mennek állandóan, néha elindítom, lefrissítem, átnézi a gépet azt csá.
A doctor kicsit bonyolultabb, fizetős, és ha ''megvan'' és frissíted tökéletesen működik, csak a frissítéskor ki kell kapcsolni hogy magát a spyware doctor.exe-t is letöltse....
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest