Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hmm. Dobjál már róla valami képet, screenshotot, leírást vagy pontos infót hogy mit tudni még erről a te spyware-edről, mert én csak annyit tudtam előásni, amit belinkeltem. HA másképp nem megy, akkor rá kell keresni a konkrét fájl(ok)-ra, és csökkentet módban, kikapcsolt rendszervisszaállítással kell törölni. Vagy még a HijackThis is szokott segíteni innen-onnan kigyomlálni, ha a hagyományos ''vegyszerek'' nem segítenek.
SpySweeper-t sokan dícsérik, nekem is irtott amit lehetett annakidején 15napig. És az aktív védelme is elég agresszív. Azt nem állítom, hogy jobb mint a doki, mert azt meg nem ismerem. De mindenesetre ki kell próbálni mást is, ha a jelenlegi irtód nem boldogul vele.
Itt tényleg NE krekkeljünk, de a Sweepert nem is fogod tudni. Én 7féleképp próbáltam, nem megy. Nekem most fennvan, de már nem frissít. Meg kéne vennem.Viszont minden gyanúsra riaszt ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő