Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!!!
Nem tudom, hogy tudtok e segíteni, de van egy olyan problémám, hogy letöltöttem egy warez programot, amit tudom nem kellett volna...egy crack egy progihoz...nem is ez a lényeg, hanem a rar fájlban elindítottam a cracket...és a crackelés helyett föltelepített valami Anti Spyware programot...az a neve, hogy Virus Busters....nem a magyar fejlesztés...hanem valami fekete kis jele van. Na és az a lényeg, hogy rögtön magától lefuttatot egy scanelést a gépemen...ami mellesleg 2 sec alatt megvolt...és talált nekem 20 vírust.
Na most az van, hogy ezt a programot letöröltem...eltávolítottam az összes létező vírust a gépről, mert valóban volt egy-kett a program feltelpítése után. Az lenne a bajom, hogy mindig villog egy sárga háromszög felváltva egy ilyen fekete golyóval, és azt írja ki ,hogy Kritikus System Hiba és használjam ezt a spyware programot ellene...ilyen reklám valami. Nem tudom eltüntetni a tálcáról, a windowsal együtt indul...és állandóan hibaüzenetket küld nekem és ha rákattintok akkor elirányít ennek a Virus Busternek a weblapjára...és ott arra ösztönöz, hogy vegyem meg valami 30 dollárért a programot...és akkor nem lesz spyware a gépen....
Már teljesen el vagyok keseredve, hogy mit lehetne ez ellen tenni, hogy ne villogjon nekem itt?
Megnéztem már a folyamatokban...semmi...megnéztem az automatikus indításokban...ott sincs semmi erre utaló jel...semmilyen program nincs föltlepítve a program files-ba....onnan se indulhat... Egyszerűen nem értem...Valaki segítsen, hogy tűntessem el ezt a hibaüzenetet??? :S:S:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- darkFlash CF8 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest