Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!!!
Nem tudom, hogy tudtok e segíteni, de van egy olyan problémám, hogy letöltöttem egy warez programot, amit tudom nem kellett volna...egy crack egy progihoz...nem is ez a lényeg, hanem a rar fájlban elindítottam a cracket...és a crackelés helyett föltelepített valami Anti Spyware programot...az a neve, hogy Virus Busters....nem a magyar fejlesztés...hanem valami fekete kis jele van. Na és az a lényeg, hogy rögtön magától lefuttatot egy scanelést a gépemen...ami mellesleg 2 sec alatt megvolt...és talált nekem 20 vírust.
Na most az van, hogy ezt a programot letöröltem...eltávolítottam az összes létező vírust a gépről, mert valóban volt egy-kett a program feltelpítése után. Az lenne a bajom, hogy mindig villog egy sárga háromszög felváltva egy ilyen fekete golyóval, és azt írja ki ,hogy Kritikus System Hiba és használjam ezt a spyware programot ellene...ilyen reklám valami. Nem tudom eltüntetni a tálcáról, a windowsal együtt indul...és állandóan hibaüzenetket küld nekem és ha rákattintok akkor elirányít ennek a Virus Busternek a weblapjára...és ott arra ösztönöz, hogy vegyem meg valami 30 dollárért a programot...és akkor nem lesz spyware a gépen....
Már teljesen el vagyok keseredve, hogy mit lehetne ez ellen tenni, hogy ne villogjon nekem itt?
Megnéztem már a folyamatokban...semmi...megnéztem az automatikus indításokban...ott sincs semmi erre utaló jel...semmilyen program nincs föltlepítve a program files-ba....onnan se indulhat... Egyszerűen nem értem...Valaki segítsen, hogy tűntessem el ezt a hibaüzenetet??? :S:S:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Keresünk dokkolókat
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest