Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!!!
Nem tudom, hogy tudtok e segíteni, de van egy olyan problémám, hogy letöltöttem egy warez programot, amit tudom nem kellett volna...egy crack egy progihoz...nem is ez a lényeg, hanem a rar fájlban elindítottam a cracket...és a crackelés helyett föltelepített valami Anti Spyware programot...az a neve, hogy Virus Busters....nem a magyar fejlesztés...hanem valami fekete kis jele van. Na és az a lényeg, hogy rögtön magától lefuttatot egy scanelést a gépemen...ami mellesleg 2 sec alatt megvolt...és talált nekem 20 vírust.
Na most az van, hogy ezt a programot letöröltem...eltávolítottam az összes létező vírust a gépről, mert valóban volt egy-kett a program feltelpítése után. Az lenne a bajom, hogy mindig villog egy sárga háromszög felváltva egy ilyen fekete golyóval, és azt írja ki ,hogy Kritikus System Hiba és használjam ezt a spyware programot ellene...ilyen reklám valami. Nem tudom eltüntetni a tálcáról, a windowsal együtt indul...és állandóan hibaüzenetket küld nekem és ha rákattintok akkor elirányít ennek a Virus Busternek a weblapjára...és ott arra ösztönöz, hogy vegyem meg valami 30 dollárért a programot...és akkor nem lesz spyware a gépen....
Már teljesen el vagyok keseredve, hogy mit lehetne ez ellen tenni, hogy ne villogjon nekem itt?
Megnéztem már a folyamatokban...semmi...megnéztem az automatikus indításokban...ott sincs semmi erre utaló jel...semmilyen program nincs föltlepítve a program files-ba....onnan se indulhat... Egyszerűen nem értem...Valaki segítsen, hogy tűntessem el ezt a hibaüzenetet??? :S:S:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest