Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
32bites xp-m van és újratelepítés után egy órán belül előjött ez a hiba.(Talán, mert használtam a daemont? Talán....) A következő telepítésnél nem raktam fel az inteles chipset drivert és a daemont.
Ki fogom próbálni amit elsőnek javasoltál, hogy leszedem a legfrisebb sptd.sys-t. Aztán új daemon.
Amúgy így az inteles chipset driver nélkül (ha nem teszem újra) van e valami hátrányom szerinted? -
d@minator
addikt
Sziasztok!
sptd.sys miatti kékhalálom volt egyszer csak. Leszedtem a daemont azóta nincs kékhalálom. Ami érdekelne, hogy miért okozott ez a fájl egyszer csak kékhalált. Vírusnak ehhez lehet köze?
Meg ugye vissza szeretném rakni a daemont de nem merem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest