- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
J3LLyF!sH
tag
Nálam az a helyzet, hogy van Win7 64bitem, GTX550Ti-vel, meg 4gb ddr2-800 rammal. GTA4-ezek, befagy, újraindítom, erre kékhalál az nvlddmkm.sys-re hivatkozva. Százszor újraraktam a drivert (DriverSweeper is volt megejtve), még a Win-t is újra raktam egyszer (format c: ) de ahogy föltettem a drivert rögtön kékhalál! Fingom sincs mi a probléma, de rohadtul zavar. Semmin nem tuningoltam egy fikarcnyit sem. A VGA kívülről nincs odacsavarozva a házhoz, de jövőhéten az is meglesz (egyéni okoból nincs még meg ejtve) Amúgy mondom minden ment egy napig, ma játszok egy kicsit, erre kész! FSP BlueStorm II 400w tápom van BIOS-ban külön be van állítva az Auto Voltage Control. Légyszi segítsetek! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest