Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Táp ventilátor csere
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Massacre`` #347 üzenetére
Futtasd le nod32-t, ha nem megy, akkor meg itt kérdezd meg, mivel a bajod nem ebbe a topikba tartozik: [link]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Massacre`` #345 üzenetére
Erről a gépről amin vagyok nem megyek fel. Várj türelmesen. Fel tudnék menni de nem megyek fel. Amőgy e-messenger.net-ről is fel lehet menni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Massacre`` #343 üzenetére
Majd ha a wingázom fel tudom tenni akkor felmegyek, tegnap előtt összehalta magát, most meg 3x rakom fel, nem tudok belépni install után
-
Winner_hun
félisten
válasz
Massacre`` #341 üzenetére
Ha több partíció van akkor csökkentett módban nod32-t futtasd le mélyreható vizsgálattal.
Régen kaptam egy vírust, 5x raktam fel a windows-t fel, mire rájöttem hogy vírus csinálja az egészet. Hasonló tünetek voltak, első újraindítás után nem idult a win. -
Winner_hun
félisten
válasz
Massacre`` #338 üzenetére
Csökkentett módban megy? Reinstall után az első indításnál már csinálja ezt, hogy nem tölt be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő