Hirdetés
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
neko18
senior tag
Na utánanéztem.
EZT próbáld meg hátha segít(win32k.sys), valamint azt javasolják angol fórumok hogy le kell tölteni vga drivert(dxgmms1.sys). A legjobb ha előtte leszeded a régit és a hivatalos oldalról letöltöd az újat. Nem bétát, hanem rendes verziót
Ahogy nézem legtöbbször a win32k.sys miatt kapsz kék halált szóval az a durvább hiba, de ahogy nézem az időt elég random kapsz tényleg. Reméljük csak szoftveres a hiba
A win32k-re ezt is találtam:
STOP 0x0000003B: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Usual causes: System service, Device driver, graphics driver, ?memory.Neked pont ilyen van szóval lehet a vga karival lesz a gond, ha dx probléma is előjön. Viszont elég fura hogy az erősítő közben jön elő ilyesmi

Minden esetre frissítsd a drivereket, csinálj egy memtestet, ha ez sem segít akkor win újratelepítés. Ha ez után is jelentkezik a probléma akkor nagy valószínűséggel hardver lesz a ludas, de reméljük eddig nem jutunk el

Bár nem értek az erősítőkhöz, de nem lehet máshogy rákötni a gépre? Lehet hogy a vga ki akarja szolgálni az erősítődet mert a monitor HDMI-re kötöd vagy ilyesmi

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- BestBuy topik
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest