Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
a 2-es slotban teszteltem mindkét modult, az egyik hibázott CL5@1066MHz-1,984V-on a másik nem!
amelyik hibázott, az CL5@800MHz-1,9V-on már nem hibázott!Mellesleg a gyári értékei ennek a G.Skill Trident ramnak CL5-5-5-15@1066MHz-1,8V!
szóval egyik modul nem bírja az iramot, nade attól még az alaplap kezelhetné az 1-es és a 3-as slotban is a ramot, nem csak a 2-esben, és a 4-esben menne!
-
masterful87
senior tag
Hát figy... úgy rémlik, hogy még az A-Datával is fagyogattam olyan másfél-2 éve, aztán lecseréltem erre a G.Skillre, és nem javult meg semmi! Viszont közben alaplap csere is volt! (ha jól rémlik az már tényleg nem bírt elindulni se)
(durvának tűnhet hogy évek óta fagyok, de komolyan mondom... hozzá lehet szokni! régen én se hittem volna, hogy lehetséges, de amikor már mindent kicseréltél, mindent átállítottál, pedig tuningola sincs semmi, szóval na, pár naponta egy kékhalál nem ügy nekem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő