- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Átállítottam, eddig a teljes volt. Haver is megnézte még évekkel ez előtt egy BSOD logját, kért valami fájtl. Memorydump vagy hasonló volt.
Nem visszafelé kompatibilis? És ha letörölném az Intel USB3 drivert? Nekem nem kell a 3.0, de mivel kevés USB van hátul muszáj volt bedugjam. Előre nem akarom mert ott meg egy lehajtható fül mögött vannak a 2.0 portok.
Anno gamer egérrel (1000Hz) volt BSOD 3.0 porton az előző lapnál, akkor szóltak hogy dugjam 2.0-ba, utána nem volt gondom.
Jelenleg hátul 2db 2.0 és 2db 3.0 van, és 3-4db 2.0 eszközt kéne rájuk kötnöm.Szerk:
Csak azt nem értem, hogy BSOD után boot után miért nem látta az SSD-met? A lap pár napos, az SSD pedig 1-2 hónapos. A rendszer friss Win7 64bit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő