Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabi.tamas
csendes tag
Tiszteletem!
A problémám a következő:
Számítógép kék halál,ezzel a hibaüzenettel: irql_not_less_or_equal
Újraindításnál ventilátorok felpörögnek, led világít, de speaker nem jelez és nem is ad képet.Első próbálkozásra kitakarítottam, elindult majd ismét kék halál. Másodjára videó kártya csere, de ugyanaz történt. Memtest-el memória modulok egyenként ellenőrizve, de nem hibásak.
Valakinek van ötlete?
Merevlemez nem volt tesztelve, de ha hibás lenne attól még el kellene indulnia, legalább a bios -ig elkellene hogy jussak. Jól tudom?
Hálókártya okozhat ilyet? Takarítás után akkor adott kék halált, amikor neteztem. Viszont amikor csak egér és billentyűzet volt rádugva akkor sem volt hajlandó elindulni.
Processzor nem melegedett túl, arra figyeltem.
Tápegység tesztelve. Nincs hibája.
Csavar, kosz, fém darabka és egyebek nincsenek az alaplap mögött. Tapasztalatból erre figyeltem.
Bios resetelve, de nem segített.Op. rendszer: Windows XP SP3
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest