- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
Nővéremnek van három gyereke. A legnagyobb a keresztlányom. A legkisebb egy imádnivaló 5 éves kislány, a legjobb fej a három közül.
Na most kivételesen arra kérlek benneteket, hogy szavazzatok az ovijára, építettek valami gesztenyefakkom állatkertet és kicsit le vannak maradva. Csak meg kell nyomni egy gombot, megadjátok az emilcímet, küld egy megerősítő emilt, ahol szintén kattintotok és kész is.
Aki szavaz, annak köszönöm, aki nem, azt is megértem, én sem szeretem egyébként az ilyen jellegű szavazatgyűjtést.
Kálmán Lajos NOMH Egyetértés Utcai Óvodája Kecskemét-et kell kereseni ezen a [link]-en. Jelen pillanatban a bal oldali oszlopban felülről a harmadik, de ez változhat.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Jófogás tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Gitáros topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- World of Tanks - MMO
- Home server / házi szerver építése
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14S /i7-1185G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Kyocera MD2040 lézer nyomtató szép állapotban, hibamentesen
- Hp Elitebook 755 G5 laptopok, AMD Ryzen 5 Pro 2400U, 8GB ram, 256, számla, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest