- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
sczholl
tag
Eladó 2X1GB Geil Ultra Dual Channel Kit PC2-6400 DDR2-800.
Ára:7000Ft. -
Steve1979
aktív tag
ELADÓ kb 500 db fekete, nomál DVD tok nagyon jó, újszerű állapotban
20 Ft/db, nagyobb tételnél pár Ft engedményt adok
pü
-
-
mcs
veterán
Na jól van, ha nekem valaki ezért a jó kiállásű hűtésért nem ad 2500at, sőőőt, minimum 2000et, inkább kiherélem, és a fejéhez vágom, főleg, hogy még adok is rá garanciát, ha netán valakinek nem nyerné el a tetszését:
-
Üdv honfitársak
Van egy feleslegessé vált Samsung SyncMaster 1100DF, 21"-os gigamonstrum CRT monitorom, amit egy irodai selejtezésből kaptam régen. Ingyen elvihető, ha valaki idejön érte (Hunyadiváros). Kocsi ajánlott, mert a dög kis híján 30 kiló. Szóval ha valakit érdekel, küldjön egy PÜ-t.
-
KTU
addikt
LAN kártyát keresek megvételre!!
-
bartucc
addikt
Kezdőlicit hölgyeim és uraim 1(!) FT
GrandeP: nem egyszerű. De durvább: Ismerősnek gépösszerakatás. Lenne egy 486-os hátha beszámítják. Mondom hozzuk be és meglátjuk(kocsijukban kint volt). Mondják mégse, vmiért nem kapcsol be. Rendben semmi gond, rendelés lead, gép hazavisz majd utólagosan levonják. Otthon szétkap, első ami ölembe borul 4 elem(ami kb 10 és 20 év közötti volt, oxigén megtette a hatását, 4db rozsdahengert fogtam inkább) és a neki való foglalat ami a videókártyára ment rá
Ilyet látott már vki? ATX -1.1es szabvány kb
-
mcs
veterán
Ismét felteszem a kérdést, nem kell-e valakinek egy Zalman VF700-Cu vga hűtés?
4 darab felragasztatlan sünivel, minden építőelemével együtt, alig több, mint fél évig szolgálta a 8600GTmet.Árat nem mondok előre, inkább megdumáljuk, de azért ne a gatyátokkal fizessetek.
-
gabe_
őstag
Megvettem végre a videókártyámat, MSI 4670, úgyhogy, mostmár végre teljes a konfigom. Első dolgom volt, hogy jól kikrájziszoltam vele magam...
-
Chaser
legenda
E5200 új oem proci vkinek? Az új, R0 steppinges, ami még bitangabbul húzható, mint az M0-k, 15k/db.
-
Steve1979
aktív tag
Eladó passzív ATI Radeon 9000 64M DDR TVO (AGP)
DVI + D-SUB + TV
Ajánlatokat várok priviben
-
gabe_
őstag
Hú mi jég volt már megint...
-
Chaser
legenda
válasz
GrandeP #33951 üzenetére
Mondok jobbat
Haver srácnál hasonló volta gond, de többet megyegetett, csak sűrűn fagyott. Táp lenne? Kicseréltem faszára, ugyanaz. Proci hőmérséklet magas volt, de prescott, mondom xar gyári hűtővel talán még okés a 70-80 fok. Na de idle volt annyi, fene gondolta volna, hogy alkalmazás alatt ez még nő. Időm nem volt sok, szétkapni nem tudtam a gépet, testvére kapta ki, néha belenyúl és megoldja a gondot. Lekapta a hűtőt, hátha nincs paszta, volt paszta. csak a paszta és a proci közt ottt volt a műanyag is, amit gyárilag tesznek a hűtőre, hogy ne kenődjön szét a paszta...hát ennyi
#33956 akom: Ha kicsit visszaolvasol pár napja hírdettem sb live digitalt 2k-ért, de nem hoztam mert nem szólt senki
-
KTU
addikt
YOreggelt!
3.
-
george11
addikt
1
-
akom
őstag
Még mindig keresek PCI os hangkártyát 2k vagy alatta ! (Nem kell 8.1 meg miegymás a lényeg hogy XP alatt szóljon)
Ugyanitt eladó: Bácska szivattyú 50% os (szív még mint állat, ergo müxik) akár alkatrésznek is.
Kinek mennyit ér alapon.Várom a PM eket !
-
Szlovi
senior tag
Szeretem a 4 napos munkahetet... de a 4 napos hosszúhétvégét még jobban
-
GrandeP
addikt
HATTTALMAS LOL!!!
Hoztak egy gépet, aminek az volt a baja, h állandóan lekapcsolt és égett szag volt a gépben... telóban már le is beszéltük h egyértelműen táp lehet... vettek is egy 1,5 dekás Micase-t (
? )....
No, ugye egyből csere, röffentem, indul, mindenki happy, 10 sec se és lebassa... ezt még kb 3-4 szer eljátszotta... már kihúztam a kapcsolót/resetet, nem -e zárlatos.... meg már kártyákat is cserélgettem, de csak nem.... ez a 15-20 sec az össz amit tud a gép...
Nézegetem a biost... alaplap 28 c... CPU 118 c fokos,
ebben a pillanatban le is csapta, .... nézem, hát bassátok elsőre észre se vettem.... körbe volt tekerve a madzag a hűtőn és nem volt bedugva...
Merrrr hangos volt...No, de a történet itt nem állt meg, mert most már 30-40 secet ment a gép, de még mindig lekapcsolt...na akkor hűtőt lekaptam... NEM VOLT RAJTA PASZTA!
Letöröltük, mert nagyon zsíros volt, most szépen csillog mi?!Nagy nehezen a félig beszáradt pasztámat rákenytem,(majd ezt is venni kell) 45 fok felé nem is ment most már a kis 3,2 ghz-es erőlködő...
És ennyi... ja ami benne volt táp....az meg egy név/matrica nélküli 1 dekás akármi volt, ami olyan rohadt büdös égett szagot adott magából, h az félelmetes volt... de én legszívesebben a másikat se rakta volna be..
Hát ennyi... én már 5 perce sírva röhögök.. gondoltam megosztom veletek!.
-
Marcus_
tag
Hello!
Warhammer Online Age of Reckoning Collector ' s Edition + Pre Order Box elado!
Ar:15.000 HUF
Informacio:[link]
Ugyanitt:Hevederzar 5.000 HUF elado!
-
alázógyík
addikt
Valakit érdekel egy olcsósított 9800GT 512 DDR3?
-
NoLF
veterán
szükségem lenne egy bármilyen atx-es cseretápra a hétvégén, tud valaki segíteni? (300W vagy fölötte lenne jó)
csak egy teszt erejéig, hogy kiderüljön, a táp halt meg a múltkori vihartól anyámék gépében, vagy vitt magával mást is... esetleg agp vidkari, ddr1 ramok is érdekelhetnek tesztre. -
Chaser
legenda
Nekem meg egy szép egér kellene, elég normál 2 gomb+ scrollos, IBM előnyben
-
OTee
aktív tag
Csá!
Laptophoz kellene TV-kártya PCMCIA/USB a lényeg a videobemenet lenne, nem TV-nézés az elsődleges funkció.
Várom az olcsóbbnál olcsóbb ajánlatokat!OTee
-
trl_master
tag
-
vikcsi
senior tag
-
Steve1979
aktív tag
-
distvan1
tag
de lappangás van
-
-
CoRn3L001
újonc
ELADÓ!
Genius sw5.1 3600 FEKETE színben.
Érdeklődni: 30/ 872-5524
-
KTU
addikt
Kiszivárgott!
A 2009- es - EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGI - MATEMATIKAI ÍRÁSBELI FELADATAI -
GrandeP
addikt
Na halljam... ki volt ez a béna pöcs?! [link]
de még a tv-ben/ujsiban is mondták, h bizti ajtókat és kamerákat szereltek fel... erre ez meg megpróbálja kirabolni?!
-
GrandeP
addikt
LOL.... egy újabb parasztvakítás ... [link]
-
GrandeP
addikt
Nekem kb 1 évig volt rajta tipus specifikusz "sport"dob.... és igen, városban, aluljáróban qrva filinges, de este haza ossonni a lakótlelepre, illetve hosszabb úton elviselhetetlen, pedig nekem még 100 km/h-nál jelentősen elhalkult...
Én ennyit tudtam hozzászólni...
Amúgy jó napot mindenkinek!
-
D@ni88
addikt
-
vikcsi
senior tag
Nekem is van egy olyan jó kis hangkártyám, sb live 5.1 digital...
De csak azért, hogy lássátok milyen jó Chaseré, ezért én 3k-ért adom.
Meg jófej vagyok, nem akarok konkurenciát teremteni
Nem sokat használtam, zacsiban van jó ideje, de lehet megvan hozzá minden kacat, de lehet oemként vettem anno...e2140-es proci eladó!
Vehetne valaki memóriát, jó sokat
Aki nagyon bevásárol, nagy kedvezményt kap -
Chaser
legenda
Ami még van: pio215d sata író fehér, 4k
sb live! digital cd-vel 2k
lehet lesz egy conroe cerka is 430-as 5k
lehet lesz mellé egy AC alpine 7 is, nem a kattintós pro, ez a keretes "sima" 2k
az utóbbi 2 tétel még bizonytalanság tárgyát képezi, első kettőt lehet vinniszerk: az UTP, pata, USB nyomtató kábelból is van még dögivel
kötegelőből is
-
alázógyík
addikt
válasz
God Vazzeg #33907 üzenetére
Mennyiért vinnéd majd a 2 HDD-t?
-
faragojof
őstag
válasz
God Vazzeg #33907 üzenetére
Ha nem kell a 20gigás, adok érte 1200-őt
-
Chaser
legenda
válasz
God Vazzeg #33904 üzenetére
Akár rúghatom is
alázógyík: Oszt' jó lenne mert kell a zseton -
alázógyík
addikt
válasz
God Vazzeg #33904 üzenetére
Oszt ki is fizessem ?
Majd jól 10K-ért adom tovább.Egyébként jöhet ide a te motyód is természetesen.
-
Chaser
legenda
válasz
bartucc #33897 üzenetére
Ha fujira gondoltál egészségedre, inkább soha ne legyen notim
#33900 God Vazzeg: Bedobom, de csak finoman
jah stoppolta, a 250-es samsung pata 7.5k, kiegészítve 20-as WD-vel 9k együtt a 2, mind2 hibátlan, alku nincs
Van egy SB live! digital karim is, sb 0220 chippel,oem, írott gyári cd-vel by KTU
, 2k
-
faragojof
őstag
Gyík: ment PÜ
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- További aktív témák...
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest