Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Epson nyomtatók
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Champipi
aktív tag
Csendes kapszulafőző kéne irodába. De tényleg nagyon csendes, hogy ne kapjanak frászt ha 10 perenként beindítom. Van erre tippetek?
-
Champipi
aktív tag
Milyen vizet érdemes kapszulás géphez használni? Desztilláltvíz? Palackozott szűrt víz?
Ja és ha mondjuk betöltök hétfőn 8 dl ilyen vizet, akkor csütörtökre nem lesz az poshadt?
-
Champipi
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy Nespressio Inissia készüléket, és hangos mint egy légkalapács, kollégák fellázadtak ellene. Kérdésem: mindegyik kpazsulás készülék ilyen irgalmatlan hangos?
-
Champipi
aktív tag
Mennyire hangosak a Philips Senseo párnás főzők? Nekem egy irodába kellene, és a kapszulás gépet most vittem vissza, mert gci hangosan zakatol amikor pumpál, kollégák sokkot kaptak tőle....
-
Champipi
aktív tag
Sziasztok! Tchibo-hoz lehet kapni más gyártó kapszuláját? Vagy esetleg újratölthető kapszulát?
-
Champipi
aktív tag
Lenne egy érdekes kérdésem: koffeinmentes kapszulás kávéból mi a legjobb? Próbálok lejönni koffeinről, mert nem bírom kialudni magam, ha dél után iszom. De kell az íze, meg a szertartás Szóval koffeinmentes kapszula kéne Nesspreso géphez, valami finom.
Ja, és miből készül, vagy hogy zavarják el belőle a koffeint?
-
Champipi
aktív tag
Szegasztok! Tanácsot szeretnék kérni kávé kapcsán. De nem a szokásos.
Nálam az a jelenség, hogy bemegyek hétfő reggel melóba energikusan, iszok mondjuk 1 kávét.
Kedden már fáradtabb vagyok így 2 kávé is becsúszik.
Szerdán már 3 kell, és így tovább, péntrekre, már alig bírok kikelni az ágyból.
Imádom a kávét, de érzem, hogy az energiám egy lefelé tartó spirálba kerül...
Erre nincs valami megoldás?
-
Champipi
aktív tag
Ja én is élvezet miatt meg íz miatt innám, de azt mondják, hogy 12 óra amíg a koffein kimegy az agyból.
Sokan mondják, hogy hát ők mennyire el tudnak aludni egy kávé után is. Hát én is. Csak épp az a mondás, hogy bár látszólag alszik az ember, de a koffein nem engedi olyan mélyen aludni az agyat. És hiába alszik látszólag 8 órát így bekoffeinezve, nem lesz kipihenve másnapra.
Na ezért keresem a kávézás legjobb módját, én már koffenmentesített kapszulákkal kísérletezek, hogy még este is tudjak inni egy finomat, az íze miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok