Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
Mondjuk ~500€-ig bezarolag meg mindig a szenne huzott GC a legjobb vetel? Otthoni hasznalat, napi 2-3 espresso, minimalis tejesital.
Atok
-
atok666
őstag
válasz
Sinisi
üzenetére
Ujan vettem a daralot, jokat irtak rola es en is elegedett vagyok. Termeszetesen eszpresszo-kepes (de tud daralni joval durvabbra is). Nalam sokat nyomott a latban, hogy daralas utan gyakorlatilag nem marad semmi kave a garatban (egyenesen a kosarba potyog az orlemeny a kesekrol), nem kell soprogetni, meg kortepumpazni, illetve az, hogy nem teljesen stepless az orles finomsaganak az allitasa (nagyon sok lepcsoben lehet allitani az orlemeny finomsagat csakugy mint a varional). Egyszerubb a beallitasok kozott valtogatni (pl. valtogatni espresso es aeropressz kozott oda-vissza)
Atok
-
atok666
őstag
válasz
Sinisi
üzenetére
...Szóval ha már tuning akkor én nem azt számolom, hogy mennyiért tudom majd eladni, mennyit bukok stb....
Errol szo sincs, nem akarom eladni. Csak annyi, hogy ilyen-olyan okbol nem akarom egyelore lecserelni, vagy venni melle masik gepet, de ebbol szeretnem kihozni, amit lehet(Igazabol nem okozna kulonosebb gondot lecserelni akar egy dual bojleres gepre sem, de mint irtam, nem akarom eladni, egyelore marad)Baratza Precisot hasznalok
Atok
-
atok666
őstag
Az aktualis GC modellt nem igazan lehet, vagy nem igazan erdemes tuningolni? (opv,pid,etc.)
Atok
-
atok666
őstag
Van valakinek tapasztalata a Ceado markaval? Konkretan erre gondolok.
Atok
-
atok666
őstag
A feketerol mi a velemeny? Ismeri valaki?
Atok
-
atok666
őstag
Sziasztok, van ertelme egy Rockynal "jobb" (mini,sj stb.) orlott venni otthonra? Egyelore kezdo vagyok a temaban, de szeretnem elsajatitani a jo eszpresszo keszites titkat
(A fozo egy GC).Atok
-
atok666
őstag
QM67+Macap M2/Compak K3 vagy Cellini V3 PID+Mazzer Mini E. Ar kb. ugyanaz. Otthonra, napi 1-2, hetvegen esetleg 3-4 (foleg) espresso (a gozolo ritkabban lenne hasznalva). Itt mar lehet donteni vizual alapjan, vagy van egyertelmu elonye a ket kombo kozul vmellyiknek? (Tudom, az egyik DB, de egyenlore a sok gozoles nem fontos)
Atok
-
atok666
őstag
Mennyire zsakbamacska megvenni egy 1 eves SuperJollyt, amit kavezoban hasznlatak? Felszamolnak egy kavezot es kiarusitjak a cuccost. 200eurot kernek erte.
Atok
-
atok666
őstag
válasz
tariattila
üzenetére
Mint irtam, a forum velemenyere voltam kivancsi a dologrol. Ennyi

Atok
-
atok666
őstag
válasz
tariattila
üzenetére
Nekem nem kell magyarazni, en csak kivancsi voltam a forum velemenyere

Atok
-
atok666
őstag
-
atok666
őstag
Atszaladtam a topicot, kivancsi voltam mi topic altalanos velemenye a Nespresso kaverol - hat eleg megoszto. Van aki szerinte boven vallalhato, mas szerint meg az also kategoria teteje, esetleg a kozepkategoria alja. Csak azert voltam kivancsi, mert meg a multkor olvastam vhol, hogy a Michelin csillagos ettermek harmadaban Nespresso kapszulas kavet szolgalnak fel (mondjuk kivancsi lennek mibe kerul egy kapszulas Nespresso pl. a fat duckban
)Atok
-
atok666
őstag
Kavefozot+daralot szeretnek venni. Napi 4-5 adag presszo fogy a csaladban. Ar max 4-500euro (termeszetesen nem gond, ha olcsobbol is kijon a dolog). Amit elsore kineztem az a Gaggia classic+IberItal Challenge - eleg sok helyen olvasni, hogy jo ar/ertek aranyu gepek. Foleg megerositesre lenne szuksegem, hogy jol mukodik ez a ket gep egyutt - bar mas alternativat is szivesen megfontolok.
Koszonom,
Atok
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)