Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok! Jelenleg egy Philips párnás kávéfőzőnk van és nem igazán vagyunk megelégedve az ízvilágával. Szeretnék feljebb lépni a kávézás világában, de ötletem sincs, merre induljak. Sok százezret nem akarok rákölteni, ezért valami olcsón-jót megoldást keresek, amivel érezni az egyes kávéfajták közötti ízkülönbséget (ezt jelenleg nem tudja a philips, abban minden kávé ugyanolyan ízű). Mivel járok jobban, ha beruházok egy belépő egybegépre (70k körül van már darálós gép, ami nem noname) vagy veszek 30k körül valami sima kávéfőzőt és hozzá egy 5ezres darálót? Jó lenne az egybegép kényelme, de ha ízben, minőségben jobb a külön megoldás, akkor hajlandó vagyok elmondani róla. Ha lehet, írjatok konkrét gépeket, amit érdemes megnézni. Köszönöm!
-
Khelben
nagyúr
válasz
d@minator
üzenetére
Köszönöm. Most ott tartok, hogy nem tudom
Újra képbe került a senseo, mert azt olvastam, erősségben inkább az hasonlít a nescafehoz (hosszú kávéhoz), én meg nem akarok erős kávét inni. Olvastam az e.s.e. padokról is, hogy milyen szuper szabványos, csak épp nem találtam az általam ismert webshopokban ilyen készüléket... -
Khelben
nagyúr
Üdv, tudnátok segíteni nekem kávéfőzőt választani? Jelenleg Nescafe-t iszok, de szeretnék megkóstolni többféle kávét. Jó lenne valami párnás-kapszulás megoldás az egyszerűség miatt. Nem szeretem az erős kávét, úgyhogy nem kell presszógép. A lényeg, hogy jó kávét csináljon és sokféle legyen hozzá. Senseot és a Krups féle kapszulást nézegetem, de nem tudok dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini PC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- YouTube
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Újra képbe került a senseo, mert azt olvastam, erősségben inkább az hasonlít a nescafehoz (hosszú kávéhoz), én meg nem akarok erős kávét inni. Olvastam az e.s.e. padokról is, hogy milyen szuper szabványos, csak épp nem találtam az általam ismert webshopokban ilyen készüléket...