Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
asus1
üzenetére
Expolygonban van dedikált gaggia és utángyártott is. De az avx fakaros gc teljesen jó. Olyat vegyél, amire ráírták, hogy gc.
Bazsee@ a vst-n több luk van, jobban folyik és ezért érzékenyebb az előkészítésre. Meg az őrlőre is. Te szőrös profi vagy, a srác meg most kezdi. Ja és a vst ugye 3x annyiba kerül. Világos, én is azt használtam egy idő után.
-
-
-
válasz
WiZARD
üzenetére
A desztilláló eszelősen fűt (hova rakjam egy lakásban), aliról vámostul már nem tudom mennyivel lesz olcsóbb, mint itthon.
4L hasraütve ~3kW áram(?), az 210Ft. Oké, jelentősen olcsóbb a DM-nél és tuti desztillált. Én mondjuk hetente 5L-t pacsálok el. Az évente ~32k Ft/DM..? Itthonról két év alatt kezdi behozni az árát. Plusz egy dög műanyag gép, amit kerülgetni kell. Háát, egyelőre nem érzem a bugit
-
válasz
PeterAgos
üzenetére
Nem konkrétan erre a válasz, de neked

Különösebb köldöknézés nélkül az ár\érték nagyjából pont lefedi amit írsz. A comandante a legjobb a csészében, ennek viszont ára van és felhasználói oldalról több sebből vérzik. Az óccó kínaiak azok óccó kínaiak, minél olcsóbb, annál. De van egy sweet spot, ez pl a K6, vagy tegnap láttam markecplészen egy bontatlan 1zpresso j max iront 80-ért, az is az.
Válság előtt a jx pro volt ugyanez. -
-
válasz
Tomace91
üzenetére
Most problémázik valaki fész gc csoportban ugyanezzel, írtam neki - emlékezvén pont rád - de aszongya vadonatúj cafelat tömítése van. Mondom másnak is volt és mégis, de nem hiszi. Jönnek a marha bonyolult megoldásokkal sorban (nálad is volt jó pár), semmi sem segít, meglepő módon. Kezdve persze az ángliusoknál valamiért teljesen endgémnek számító ims vízterítővel

inf3rno @ az elég undinak hangzik így elsőre
Szerintem a csapvízben levő dolgokat kb. a klór tartja féken. 3-4 nap után nem biztos, hogy szeretném mikroszkóppal megnézni mi a helyzet (akkor sem, ha utána leforrázod őket). S akkor még a csapvíz általános öszetételéről nem is beszéltünk. De nem támadásnak szánom, csak kifejezetten furcsának találom. -
válasz
joeypapa
üzenetére
Ha kell a kékfog, az zsebesebb buli - amit a pénztárcád bír. Acaia a tápláléklánc csúcsa, viszont nem csak árban.
Ha nem kell kékfog, akkor az átbrandelt kínai avx kc200 (a picike) egy remek, gyors és pontos mérleg, automata start\stop\tára funkcióval. Fel is rakom aplóla.Az őrlőd nem ismerem. Ott erős kérdés mennyit szánsz rá; mostanság úgy fest a kingrinder a legmenőbb ár\érték arányú gyártó, ha a timemore c2\c3-mat átlépjük (nem kell átlépni) és a kinu\comandante a legrosszabb ugyanebben. Szerintem (tehát nem flémelni akarok).
-
-
válasz
babosf
üzenetére
Ebből annyi következik, hogy az az adott kosár optimális töltete az adott őrlemény álláson. Nem kell betartani, én pl. jellemzően alátöltöm kicsit. De négy grammal túlnyomni biztos nem a legjobb. Nem tesz jót sem lefolyásnak, sem ízeknek (összekeni és könnyebb keserűbe futni).
-
-
-
-
-
válasz
WiZARD
üzenetére
Előkészítés, ha azt kizárjuk, hogy a kv öregszik\váltogatod.
Én most épp elpacsáltam egy zacskó filter etiópot és sehogyse passzolt. Mérgemben húztam valami turbó-szerűséget, bár sose próbáltam ilyet (ez se lett elég rövid asszem; 27mp 1:3 arány, 6 bar körül) és messze ez lett a legihatóbb, sőt egész jó 🤷 -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én nem szeretem ezt a csőrös megoldást. Telemegy kv porral és nehezebb belőle kiszedni, mint a tölcséres verzióból. Amúgy persze csinos.
Meg a mennyié aggya a felébül engedve nem derül ki. -
-
válasz
Begbi
üzenetére
Nyomifokival sokkal nehezebb elrontani, jól tolerálja a bolti szarokat és a rossz őrleményt (bizonyos határokon belül). Viszont sosem lesz belőle igazi élmény. A krém inkább kamu (ha ez fontos), az ízeket összemossa. Kezdetnek, sikerélményhez jó. Sőt, van, akinek utána is. De lehet kísérletezni "rendes" karral\kosárral

-
-
válasz
pető bá'
üzenetére
Csak partvonalról belevau és elnézést, de Béla aszonta még a rendelési cikkszáma is ugyanaz a két verziónak, de egy ideje egyszerűen nem rakják bele a kékfogat. Ebből könnyen lehet arra következtetni, hogy valami gond volt a masinával, amit nem sikerült egyszerűen orvosolni így jobbnak látják nem beletenni a funkciót, különösebb magyarázat nélkül (ezért nincs külön cikkszáma sem). Ez viszont nem vetít előre sok jót egy esetleges garanciális ügyintézéssel kapcsolatban. Csaxólok...

-
válasz
Tomace91
üzenetére
Ollóval. Szopás.

Méretre minimálisan a legszélső luksoron túl.
Plusz nagyon függ attól, mit iszol. Tehát én esetleg nagyon világos\hisztis tételekre láttam értelmét, másra nem. Presszó blendekre biztos nem használnám. De ez persze ízlés dolga. Nekem "elfilteresíti" a presszót. -
-
válasz
brumi1024
üzenetére
Ha kikapcsolt állapotból nyomod, akkor igen.
Szerk.; icm@ igen, ott figyel a fagyóban, ha valami konzervatívabb arcnak kell gyártanom, ebből csinálom. Egyáltalán nem rossz (semmiféle borsóhéj), csak könnyen megy félre és akkor tényleg keserű. A srácoknak nyilvánvalóan megszaladt a pörkölés kicsit, de helyre lehet hozni. Rövid, gyors shot, nem magas hővel.
-
-
-
válasz
iatti
üzenetére
Nem életbevágó, de hát van rá dedikált gomb a szerkesztőben. Összesen három plusz kattintás. Telefonról pedig igazán kellemetlen (pláne ha a PH! appot használod) másolgatni. Márpedig gyanítom szinte mindenki szokta telefonról is sasolni az oldalt. Én mondjuk 80%-ban

Egyébként meg 400Ft -os terméket Kínából rendelni, de komolyan...
Yisk, csak példáért. Remekül működ. -
-
-
Na.
A mérleg teljesen újnak néz ki, nem visszaküldöttnek, vagy ilyesmi.
Béla maga felhívott reggel még, egyébként példás módon reggel nyolckor már várt az email, hogy futárral cserélik újra. Szóval felhívott, hogy szedjem szét nyugodtan, mert a belső tartócsavarok lazák lehetnek. Valóban, két kis hatlapfejű rézstift tartja a mérlegtálcát megfelelő távolságban a szenzor felett belülről, olyasmi, mint amivel a pc alaplapokat rögzítik a házhoz. Az egyik félig ki volt tekeredve konkrétan, ami röhej. Összeszerelési hiba. Nem érek rá most vacakolni, úgy fest működik, de inkább kérek egy másikat. Bélának komoly pirospont az ügyintézésért!Persze fimrware-t frissítettem előtte.
-
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Na ma estig tartott a vidámság. Három shotot húztam, furcsán viselkedett, de mivel elég komplikált szerkentyű, gondoltam én bénázom és este majd jól kipróbálom. És akkor este ráraktam egy csészét és minden alkalommal mást mutatott, ráadásul attól függően is, hova raktam rá a csészét. Anyád, akkor kalibráljuk. 304-es hiba, túl nagy a zaj, meg a vibráció. Persze, este tízkor a nappali asztalon. Nembaj, akkor rakjuk konyhában munkalapra, rakjuk mellé a kc200-as kínait referenciául.
Kérlek nézzétek meg a linkelt másfél percet, hogy akkor én vagyok a segg, vagy tényleg rossz a helyzet?
Hozzáteszem első dolgom volt délben - mikor átvettem a postán - kalibrálni; akkor még működött a funkció. Csak pl. a mérleg gombjai reagáltak furcsán.
[link] -
-
Mordorban volt ákcijósba' egy kirakati lunar, nem tudtam otthagyni. Hát feleim be kell valljam, ez valami gyökeresen más szint, mint bármi amit eddig nyomogattam (inkluzíve pearl). Lényegében egy kis számítógép. Ráadásul majd be kell lőni rajta valami offsetet, mert elmegyek mellette egy méterre és kijelzi

-
Beindult a nanofoamer automata gőzölő rugdosós kampánya is, ma. Ahogy kinéz az egy nagyobb kiöntő, amiben lóg egy fémbetétes(?) nanofoamer nyél\fej és alulról talán mágneses térrel pörgetik, ill. persze melegíti is közben a bödönt. 5 szintben állítható krém sűrűség. Ha működik és versenyképes áron lesz, elég menő.
-
-
Jah én is ezt akartam pont. Amúgy ízben nem lesz előrébb szerintem, mint a gc, csak kényelemben.
Zsoltika25@ ha nem tartasz a kéziktől, akkor jelenleg a kingrinder k6 bestbuy-gyanús és belefér. Motorosból nehezebb; esetleg egy átalakított Mazzer Jolly, vagy Eureka Mignon. Utóbbi azért ritkán van 100 alatt, többet meg nem igazán ér.
-
Ki volt, aki puckscreent használ robothoz?
Van értelme?
Mivel engedi a kosárba?Kapcsolódó kérdés, hogy szintezős tamper esetén (nyomtatott gyári klón) ha nem egyforma (ferde) a pogi mikor kiütöm, az mitűl van? Nagyon igyexem ám szépre tampolni. Lehet, hogy mikor felemelem a dugattyút az megszívja az egyik oldalt pl? Ha nem, akkor hogy lehet ezt megoldani? Ez a rész elég szerencsétlen a robotban, őszintén.
-
-
-
válasz
pető bá'
üzenetére
Yep ez rendben van így. Béla for president

Más. Felrakom a gc-t aplóla, ha lesz érkezésem rá.
Addig itt spammelem szét az elefántcsont tornyot:2013 végi, fragola tuning (rézcsövezés, tágulási, manométer+dimmer, szűkítő, rex c100 pid, 4 lukú réz vízterítő, ipari felsőszűrő).
Rézfaszú bagolyrézkazán és gőzcső mod nincs.
Képeken a kazán takarítás október elején. Kutyult vizes használat.
-Egy kartömítés csere ráfér majd valamikor, ez legalább 4 éves, a fekete. De nincs baja.
-Pohártartó rendesen hajszálkarcos; ilyen többnyire, ha használják. Tervezem még sz.zs.-nél szálcsiszoltatni, ha kijutok...
-Víztartály valamelyik felső sarka kiskörömnyi részen repedt.
Gyári vackain felül egy tized pontos időmérős mérleget, nyitott kart, két betöltő tölcsért és alacsony csepptálcát (lefúvatóstul) adok hozzá.170k-ra gondoltam.
Ezen felül van
7g, 18g, 20g VST kosár, avx pukkszkrín,
Tadamm szimpla tamper és betöltő, normcore v4 tamper. Ezek külön buli, mert elég sok pénzbe fájtak.
Egyben mondjuk 65k.Idáig jutottunk, feleim.
-
válasz
Tomace91
üzenetére
Na de ez mégis elképesztő. Ugyanis kékfog néven árulja. Szakember nem lőhet ekkorát mellé 🤦
Full off és filléres, de én egy babkimérő hosszúnyelűt vettem nála minap, hogy ingyen legyen a szállítás és olyat kaptam, mintha pár évet egy szemétdombon töltött volna. Krómozás leütve, kopott itt-ott. Nekem, mint eladónak nem lett volna pofám ilyet sózni a vevőre. Akkor se, ha 1200 ft-os eszközön nem fogok izmozni.

-
-
válasz
iatti
üzenetére
Beütött a robot, ennyi. Nem akarom feltétlenül eladni (elkótyavetyélni), de most csak áll 🤷

Verti@ az egy nagyon jó kis funkció a mérlegeden. Nekem asszem ilyet pont nem tud a kínai, csak a gravimetrikusat, amit nem igazán szeretek. Nembaj; lejár az életbiztim, ha már Biankát nem veszem meg ötven tevéért, lehet egy lunárral meglepem magam. Csak nem tudom hogyan titkolom el az árát a asszony előtt...
-
-
válasz
Tomace91
üzenetére
Kávézóknál állítás után kötelező áttolni egy adagot. Otthonra nem
De a C-ben annyira kevés pangó ül (legalábbis a cserélődő pangó), hogy egy-két ricni miatt talán nem is fontos.A GC-ből csapolás előtt gőzcsapon eleresztem a nyomást, hogy lassabban épüljön rá. Plusz addig járatom a pumpát, míg az első csepp meg nem jön. Sosem tűnt fel, hogy ettől hőhiányos lett vón. De az sem biztos, hogy van ennek az egésznek értelme.
Más: picit rugóznék a gyakran előkerülő húzásidőzítésen (shot timer, mondjatok rá jobb fordítást). Ugye van a puNpaindítástól és az első csepptől iskola. Én puNpás vagyok, ezt is tanították, meg nekem ez logikus. Előázás nélkül feltétlenül.
A Robottal elég kényelmetlen viszont, hogy fél kézzel tartom a dupla kart, megnyomom a mérleget és közben igyekszem semmit sem leverni, fogást váltok, majd nekifekszem. Az automata mérés nagyon kényelmes. De akkor folyton számolnom kell saját logikám szerint, hogy mennyi idő telik el az első cseppig és hozzáadni az időhöz - ha ugyanis az automata mérést veszem alapul, akkor az a 29-35mp következetesen hosszú, nekem nem optimális. Hiszen nem tartalmazza az előáztatást, whatever. Vagy az egész placebo és vakteszten elbuknék? -
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Csak figyeld a pörkölési dátumot árgus szemekkel!
-
-
-
-
-
válasz
bloodman97
üzenetére
Nincs ekkora difi azért. Vagy lassan, vagy gyorsan tekered. Minimális ritmusérzék

Én a tekeréseket számoltam anno és tudtam, hogy világos 60-70, sötét 50-60 alatt jön le és az oké. Plusz fogjuk rá a 60-70rpm-et. Ha jóval gyorsabban tekerem, nő a szükséges csapásszám is.
AbbyFranzen@
Nem állítom, hogy életem babja (másodjára keserűs lett, pusztuljon meg. Valamit elszúrtam), de van benne lehetőség, főleg tejesen. Valóban van egy furcsa illata és fő aromája (ahogy pl. az impresso fancy robustának is volt sajnos), de el lehet tőle vonatkoztatni, ha eltalálom. Gondolom... -
válasz
bloodman97
üzenetére
A kézik ilyenek. Ha pörgeted csökken a fine (gyorsul a lefolyás), de romlik a részecskeminőség. Vagy valami ilyesmi
Mondjuk elég extrém amit írsz, de bizonyára így van. Mindenesetre alapvetően a lassú tekerés preferált kúposokra; 60ford/perc. -
válasz
Nutra
üzenetére
A mű címe: "Nyúl megdugja a garnélát. Kompozíció virgáccsal".
On:
Csapra vertem a Gakenke Burundit, rettegve (igazából valami másfél hete már kibomlott, mikor adtam belőle icm-nek, de visszazártam, nem borogattam). Feb 1. pörk.
Szerintem nincs ennek baja
Kicsit biztos sötétebbre sikerült, mint szerették volna a nyomdában, ennek megfelelően nem kell nagy hő, sem hosszú lefolyás. Én nem értek a turbo shothoz, de talán az is belefér. Így Robival 17/34g 25mp alatt, talán 5 sec előáztatás, amit legközelebb kihagyok. Nincs benne kesernye, de lehetne picit "könnyedebb", ezért fogok még rövidebben rápróbálni. Szirupos, krémes, igazi presszó fíling. Zéró Afrika, nem is kell belőle azt várni, neve ide vagy oda. -
válasz
Serpenthelm
üzenetére
Igen, ezt néztem ki mert nem kell hozzá mókolni a gyári csavarkötéssel (ha jól látom). Mi az, hogy elmozdulhat a dugattyú?
Hova mozdul? És ha igen akkor mit kell vele csinálni? Neidegeljetek!Rastacz@ tudod, amennyiért a piac felszívja. Ha elég hülye van hozzá, simán. Ha már nincs, rögvest lejjebb megy az ár.
A mezítlábas gc 130-ért 1 vicc, kivéve ha épp talál valami balekot. Máskor meg a full tuning se megy el 160-ért. -
válasz
sz.zs.
üzenetére
Miért járjon? Hogy a szűkítésnél kitolja a durvább őrleményt? Azt hittem alapvetően nem illik menet közben piszkálni az állítógyűrűt

Erdei88@ mondd már el a széfkombinációt lécci, mert én nem jöttem rá, a kínai leírásban pedig nincs benne

Tomace91@ a 151C nem lesz nagy élmény filterre, hacsak át nem szitálod. Elég jelentős fine termelő.
Z_A_P@ attól függ. Ha azt szeretnéd lebeszéljünk a kapszuláról, bármikor!
Amúgy szerintem csak Nespresso, Vertuo az eszedbe ne jusson, sem egyéb teszkós vacadék. Kapszulára ugyanez, vagy a még drágább kézműves verziók. Ne vegyél kapszulát
-
válasz
Tomace91
üzenetére
Közepes. Elég puha, de igazából nincs jelentősége, csak maradjon egyben a pogi míg felteszem a kart

Ja, a KC200-at használom most. Az pont befér, de egyszerűbb sarkosan betolni. Buta mérleg, nem vízálló
kikapcsolhatatlan sípolással, az ostoba kínai fajtáját; viszont gyors és pontosnak tűnik, a százados mérlegemmel ugyanazt dobják. Csak a SEP miatt inogtam meg mondjuk a lunar irányába, de egyelőre keresztet vetek, távozz tőlem! -
válasz
billyjoe
üzenetére
Yep, köszi!
A vízforralóval vacakoltam ma, nekünk ilyen sípolós kannánk van a zindukcijón; ha kinyitom a sípját, pont rá lehet varázsolni Robi kosarát/karját, de tartani kell közben, mert nem marad ott - ha bénulok, össze-vissza éget a gőz. Nyilván bénulok.
- GC vs: Robber jóval intenzívebb savakat varázsol elő - ez van ahol jó, meg van, ahol nem annyira és nyilván bele kell még tanulnom bőven. A rontott/nem tökéletes GC-re jellemző kis vége kesernye viszont eltűnik, az kifejezetten jó. Gondolom a relatíve gyorsan eső hőmérsékletnek köszönhető, a savakkal együtt.
- a profilozós mérleg tézisemet rögvest revideálnom kell; ehhez nagyon jól jönne, ha hajlandó volnék kifizetni a Pyxist (ami ugye szóba jön aszem méretileg egyáltalán, ha alá akarom dugni. Lunart így sarkosan alá csúsztatod és pont ráfér valami pohár?). Egyelőre egyáltalán nem vagyok hajlandó. Lehet, hogy már az is sokat dobna, ha átszerelném a nyomásmérőt a tetejére, csak kicsit fázom az egésztől.- francért nem tudta az állványt 3-5 centivel magasabbra és kettővel szélesebbre venni tervezéskor...
-
-
válasz
bluesfan
üzenetére
Oh köszi. Nyilván rosszul kerestem rá

Most már csak ki kell deríteni náluk, 58mm van-e.sz. zs. @ robothoz kéne, cuccot előmelegíteni. Láttam fácse csoportban. Szűrő aljára a gumilap, bele a forró víz dugig és feltenni az egészet a dugattyúra egy percre. Így minden egyszerre lesz (viszonylag) meleg és a legkevesebb molyolással jár (?).
Ki kell dolgoznom valami munkafolyamatot, mint pl. p.lac. Úgy már valszeg szépen pörögnek az események és nem hajam tépve kapkodok fűhöz-fához. Persze a nejem már most ujjal mutogat, hogy cseberből-vederbe

Illetve azt látom, hogy még egy kicsi mérleg is problémás robi alá, mert a sima kapucsínós csésze már éppen, hogy becuppan és közben a szűrőből zéró látszik, tehát kvázi vakra lövök.
-
Van esetleg ötlet, honnan lehetne 58mm szilikon vakszűrő korongot szerezni itthon?
Amazonról persze van, de nem szívesen veszek egy 2-3 eurós cuccot 10 euro posta+egy hónap szállításra...Köszi!
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Volt ilyenem, a százados verzió; össze-vissza mászkált a mért érték. Meg ugye kikapcsol, bármilyen hosszabb shotra alkalmatlan. Illetve nincs rajta időmérés, az meg kell, hamár bohóckodom a mérleggel.
-
-
válasz
iatti
üzenetére
Ez a Garai honlap/webshop egy rossz vicc
Még infót sem kapok, nemhogy szállítást.
De Te veszprémi vagy nem? Úgy biztos oké.Más:
Robot lába közé mérleg (de különösebb hekkelés, barkácsolásmentesen) mi jöhet szóba a Pyxisen kívül? Most a SEP-től tekintsünk el egyelőre
; egyáltalán férjen be és nem baj, ha használható mérésre. Tehát a Skale sem játszik. Wacaco a világ végéről jön, beszopódik a vámra, stb., Beurert nem is találtam hirtelen. Nem sok fajtát ismerek, de mind nagyobb jelentősen. -
-
-
-
FB home barista csopiba felkerült egy Nanofoamer V2 lithium, kb. fele áron! Ha valakit érdekelne...
-
-
válasz
Tomace91
üzenetére
Felső szűrőtartót ellenőrizd akkor, nincs-e valami sérülés rajta a kráterek helyén. Pl. a pereme ép-e (amibe illeszkedik a szűrő). Ha mindig ugyanott szar más - más szűrővel, akkor spriccelhet - akár - nyomás alatt azokon a helyeken. Vagy veszel próbából egy legolcsóbb gyári alu felső szűrőtartót és csekkolod.
-
-
-
-
válasz
Tomace91
üzenetére
Nekem nincs meg a gyári, mert már iparival kaptam. Ott valóban előfordulhat, hogy "lukra teszed" a szűrőt. Úgy kell forgatni, hogy jó legyen. Az IMS pl. mindenhogyan rosszul fog állni, az nem is ajánlott itt. A gyárira pedig akinek van azt állítja az a legjobb terítésű.
-
-
válasz
hyperspace
üzenetére
700db mignon? Ezt el fogja adni, vagy az nem fontos? Azt látom, hogy brit tudósok szerint ez a legjobb házi őrlő, de mintha itthon nem lenne akkora sikere - legalábbis a használt piacból kiindulva, ahol hetente tuti van egy új felkerülő...
-
-
válasz
pető bá'
üzenetére
Na akkor, had' ugorjatok rám:
-A Skale 3,5 centi vastag, ezt minden eszköz alá ki kell számolni, befér-e. Van elemes, meg mikro usb verzió, így 2023-ban. Mikro usb.
-Az avatárod tesztelte egy csomó másikkal együtt és nem volt elragadtatva tőle.
-Ki kell komolyan találni, az egész appos, kékfogas profilozás mennyire szellemi önkielégítés és önigazolás és mennyire valós szükséglet kielégítése. Ugye általában nem tudod egy szükségletről, hogy létezik, míg valaki létre nem hozza a kielégítésére szolgáló megoldást.
Kicsit provokatív vagyok, de nem belerúgni szándékozom senkibe sem, itt a hardkór szobában különösen VAN létjogosultsága minden köldöknézésnek. Csak érdemes eltöprengeni preferenciákon. -
-
válasz
Toobee
üzenetére
Asszem ez olyan vastag, mintha Laci néni faragta vón baltával a Hargitán. Sokminden alá nem megy be szimplán.
Nekem a legrégebbi gen avx csájna tizedes pontos, rendesen frissít, 2 éve megy ugyanazzal az elemmel és vízálló. Tizeniksz k Ft a mostani felhozatal, ami már akksis, hétbimbamos. Ez semmit nem tud, de azt stabilan. Persze ez se vékony.
CsAk mérlegre nem kell jobb. Optimalizálásra biztos megvenném az acácos utat, mert egyszer kell kifizetni. -
-
-
válasz
üzenetére
1:3 körül próbáld a hondurast, de ne túl hosszú idő alatt. Mondjuk 35mp.
Cathfaern@ összehasonlítás nélkül nem érzed persze. De szódából a 0.3 vagy 0.4 garantáltan érezhető difi, csak nem fogja tudni, hogy esetleg miért nem ízlik, vagy miért igen. Ráadásul nem feltétlenül megismételhető. Ez a nagyobb baj.
-
válasz
dis236
üzenetére
Rendben, korrekt.
Nekem két nemavx, de náluk is kapható százados mérlegem volt, a kis drogmérleg kinézetű, mely simán csúszkált majd' egy tized grammot. Az pedig nagyon ciki. Most van egy másik helyről, amelyik tartja magát ÉS olcsó.Nem az avx-szen való nyelvköszörülés volt a célom (bár mindig megérdemli), hanem rámutatni a tizedes mérleg nem elég pontos vízpancsoláshoz.
-
-
Fck this sht. 3in1. Egymilliárd légy nem tévedhet.
babosf@ tizedes mérleggel nem olyan jó ötlet vizet keverni, legfeljebb puffert - de inkább azt se. Esetleg egy Acaia, az legalább nem téved fél grammot jobbra-balra

Tomace91@ valszeg csak szinkronicitás. Vezérbolha és barátai. "megkímélt kávéfőzőm válságkezelésre cserélném". -
válasz
cptskorzeny
üzenetére
2013-as tuning GC+Major\jx-pro az van itt is, ii. kerület. Valszeg el is adom a főzőt, de nem rögvest.
Ajánlani a pre 2015-öt ajánlom a jobb minőségű alkatrészek és valamivel kedvezőbb szerelhetőség miatt. De nagyon nagy difi nincs.
-
Az érdekes. Nekem a 20-as vst mellett, 17g fölött beleér a felsőszűrőbe a screen. Mongyuk ez csak lepra avx, nem puccos normkór
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
icm@ 60 dodó egy alapgép alap alkatrészére (pláne ims közreműködéssel); erre mondaná a rabbi, hogy hmmm... ügyes!
Salex1@ bialetti moka induction. A kosár tetejére pedig raksz egy jobb kávézókban kapható aeropress papír szűrőkorongot. Ennek hiányában egy sűrűbben szövött fehér szalvétából kivágva ugyanezt.
-
-
ROK grinder GC-ről van itt valakinek valami infója? Most botlottam bele. Nyilván nem hájend ennyi pénzért, de mit tud?
-
-
válasz
üzenetére
Chami Chago etiópot vettem, presszó és filter verziót. Mindkettő kellemes, a filter nem meglepően érdekesebb, bár én filternek világosabbat képzelnék, de nem annak csináltam, hanem GC előáztatós presszós buli.
Kellemes, elég tipik etióp. Rendben van a pöri és az alapanyag is (szépen folyik, nincs furcsa mellékíze, jó minőségűnek tűnik). Nincsenek szenzor skilljeim, a déli lankákon lenyugvó nap fényében tükröződő harmatos rebarbaraszárak nem mosódnak bele az érett sárgabarackok hamvasan kicsorgó levének illatába, sajnálom.
Még mindig nem értem miből élnek meg, mert jelenleg ebből egy kiló 10k Ft és ezért a minőségért ez NAGYON, sőt, hihetetlenül kedvező ár manapság. A rém puccos, dán, szelepes zacsival és drága papírra nyomott is mellécetlivel, infókkal.Azt hittem a karácsonyi a beetető ár és majd januárban jól feltolják. De nem. Szerintem
kolumbiai (inkább bengál, a kiszállítót elnézve) kokainmaffia pénzmosodája, ez teljesen egyértelmű. Egyszer veszel, többé nem szabadulsz tőlük élve.ui.: a weblap Brave böngészőből elég fosul üzemel. Amúgy is össze-vissza hol angol, hol magyar. Ezen van mit csiszolni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerintem a csapvízben levő dolgokat kb. a klór tartja féken. 3-4 nap után nem biztos, hogy szeretném mikroszkóppal megnézni mi a helyzet (akkor sem, ha utána leforrázod őket). S akkor még a csapvíz általános öszetételéről nem is beszéltünk. De nem támadásnak szánom, csak kifejezetten furcsának találom.

) áron.

kikapcsolhatatlan sípolással, az ostoba kínai fajtáját; viszont gyors és pontosnak tűnik, a százados mérlegemmel ugyanazt dobják. Csak a SEP miatt inogtam meg mondjuk a lunar irányába, de egyelőre keresztet vetek, távozz tőlem!
; egyáltalán férjen be és nem baj, ha használható mérésre. Tehát a Skale sem játszik. Wacaco a világ végéről jön, beszopódik a vámra, stb., Beurert nem is találtam hirtelen. Nem sok fajtát ismerek, de mind nagyobb jelentősen.