- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Zsoltg4s #10352 üzenetére
Hasonló kávézasi szokások mellett csak nekem Electrolux gépem van. Nekem eddig a legjobban őrölt kávéból a Bravos Classic Espresso ízlett a legjobban pedig nagyon olcsó volt. Próbáltam valami Tchibo Espresso-t is nem volt rossz de nekem a másik jobban bejött. A Lidl-s Bellarom sem ízlett nagyon. Én is egyelőre csapvizzel használom és majd igyekszem minél gyakrabban vízkötleníteni.
-
válasz
Zsoltg4s #10350 üzenetére
Akkor viszont ajánlom a havonta citromsavazást.
Evőkanál citromsav meleg vízzel a víztartóba és 10mp folyik 10mp szünet stílben átnyomni rajta. A gőzölő részen is. Majd egy teljes tartály tiszta vizet ugyanígy.
Citromsav a DM-ben Dr.M néven pár száz Ft fél kiló. Vagy gyógyszertár, drágábban. Ecetet semmiképp. -
válasz
Zsoltg4s #10348 üzenetére
-Ha nem akarsz őrölni, legalább a Csibóban vásárolj szemeset és kérd presszóra őrölve. Aztán tartsd simítózáras zacsiban, hűvösben.
-Mi az az elérhető ár?
-Az ásványvíz teljes tévút, semmi esetre se tedd. Rengeteg kalcium és egyéb ásványi anyag van bennük, ami nagyon elviszi az ital ízét, ráadásul baromira kövesít. Kivéve persze, ha Eviant, Volvicot, vagy egyéb alpesi vizet használsz
Legpóriasabb, ha csapvizet keversz legalább fele-fele (inkább 2/3deszt-1/3csap) arányban DM-ben kapható desztvízzel (ne érdekeljen rajta a felirat, hogy nem ivóvíz). Ha meg vennél egy BWT, vagy Laica szűrőkancsót (akár media marktban is kapható), magnéziumos szűrővel, amelynek költsége nagyjából évente 24 ezer Ft, akkor egy életre száműzted fazekaidból a vízkövet és minden egyéb koszt a csapvizedből és háztartásodból az ásványvizes palackokat.
A kérdéshez: sztem keményre kell állítani a gépet, de olvasd el a leírását.
-a hőfok állítás nem azért van, hogy ne hűtse le a tej, hanem mert más-más kávénak más hőfok áll jól. Pl. a feketére pörkölt presszó blendeknek, ha robuszta is van bennük, kifejezetten rossz a meleg, mert extra keserű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest