- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Taltos0711 #5152 üzenetére
Ha finom, ízlik, akkor mindegy az egész és hurrá!
Ha nem az igazi, akkor lehet töprengeni. Muszáj lenne venned valami friss (értsd kb 2 hetes pörkölésű) kis adag, kézműves cuccot és kipróbálni. Ha szépül a lefolyás, meg is van a bűnös. Ha továbbra is elégedetlen vagy, lehet gondolkodni, de én egy hario skerton pro-val kezdtem a lejtőn csúszást egy aldis karos\nyomásfokozós társaságában. Simán be lehetett vele fullasztani a gépet. Tehát vagy az őrlőd reménytelen (ha eddig megfelelt, akkor ez nem túl valószínű), vagy rossz a kávéd, esetleg egyszerűen finomabbra kéne őrölni mégis. -
iatti
aktív tag
válasz
ez elég gyors lefolyás,meg sok az 1:4. megnéztem az első hozzászólásod,hogy mivel nyomulsz. nem lehet hogy az a harió adta meg magát? azért az nem egy combos cucc. gépet akkor kellene vízkőmentesíteni,ha nem jönne belőle a víz. avval szerintem nincs itt gond. ennél többet ezekből a kávékból nem tudsz kihozni,azért is gyors a lefolyás./hiába volt ez a legfrissebb ami találtál otthon
/ nekem ez kotyogós állagúnak tűnik,de ha neked ízlik,akkor jó. pár sorral feljebb rakott ide sz.zs két videót. na ott van a jó lefolyás.
-
válasz
A lefolyást nézve ez is döglött szerintem, azért szőkül ki annyira már viszonylag hamar és jön le gyorsan.
jah és az a Hario nem biztos, hogy alkalmas
presszó finomságot konzisztensen hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged