Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Silent77 #4708 üzenetére
Hú, kicsit összezavarodtam... Nem két év a szavatosság kávéra? Ha erre csak egy, akkor igen friss, ha kettő...akkor az már kicsit sok nekem :-) De benne lennék, ha tényleg ilyen friss. Akkor még egy ember? :-)
(#4710) pető bá': én most adtam el az Iberital Challenge-et, ez "végtelen" fokozatú (
) és bár hozzá képest a Vario-nak "csak" 200 fokozata van, de ezzel is szépen el lehet játszani. Szerintem ha van kedved és pénzed, vágj bele, de talán egy tárcsás őrlőre lenne érdemes rámenned. Nemrég volt 35e-ért egy Compak K6 a KVX-en, az elég jó vétel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- Dji Mavic Pro fly more combo
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest