Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
Hú, kicsit összezavarodtam... Nem két év a szavatosság kávéra? Ha erre csak egy, akkor igen friss, ha kettő...akkor az már kicsit sok nekem :-) De benne lennék, ha tényleg ilyen friss. Akkor még egy ember? :-)
(#4710) pető bá': én most adtam el az Iberital Challenge-et, ez "végtelen" fokozatú (
) és bár hozzá képest a Vario-nak "csak" 200 fokozata van, de ezzel is szépen el lehet játszani. Szerintem ha van kedved és pénzed, vágj bele, de talán egy tárcsás őrlőre lenne érdemes rámenned. Nemrég volt 35e-ért egy Compak K6 a KVX-en, az elég jó vétel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) és bár hozzá képest a Vario-nak "csak" 200 fokozata van, de ezzel is szépen el lehet játszani. Szerintem ha van kedved és pénzed, vágj bele, de talán egy tárcsás őrlőre lenne érdemes rámenned. Nemrég volt 35e-ért egy Compak K6 a KVX-en, az elég jó vétel volt.
Mr.Csizmás