Új hozzászólás Aktív témák
-
waxos
csendes tag
válasz
#89309696 #3084 üzenetére
Ha van a közelben Metro, érdemes lehet rápróbálni a saját márkás Rioba Gold v Platinum verzióra. Csak kilós kiszerelésben létezik, de nem drága és nincs szénné pörkölve. Nekem ebből a kategóriából bejött még a Lavazza Crema e Aroma is. Tavasszal volt egy ideig a Metróban 3ezer párszázért is a kilós, de aztán már csak 4ezer valamennyiért. Rendes presszógépen egész iható volt, nincs nagy hőigényük, úgyhogy autamatában is működhet.
-
válasz
Diszkontban nem nagyon lehet "olaszos" pörkölésen kívül mást kapni (kivéve akcióban, mint most a lidliben a Costa blond, vagy mi a neve). Sőt, általában élelmiszerboltokban ezt a vonalat kapod, ha eltekintünk pl. az Omnia világos pro verziótól; de tekintsünk el
Ez még magában nem akkora baj, bár az automaták szétszedhetetlen őrlőjének nem tesz jót az olajos, mindent dzsuvával, kávézsírral feltelítő, égett bab.
Sparnak van valami premium saját márkája (benzinkutakon szoktam régebben látni, míg érdekelt), ha frisset fogsz ki, egyáltalán nem rossz. Én az aldi fekete "barista" espressoját is ihatónak gondolom szintén, ha friss.
a Tchibot is szokás aljazni, de a milánói presszójuk automatába nekem megfelelt. A szicíliai inkább a gépet teszi tönkre. A "barista" meg drága a tudásához képest.
Többi boltról majd a többiek -
törölt tag
válasz
Jó gép, lényegileg megegyezik bármelyik Philips automatával, csak ebben kúpos őrlő van, acél késekkel. A pogácsa nem számít, csak amit kifőz belőle.
Nálam jó az íz akkor is ha toccsan a pogácsa, nincs jelentősége. A Jurában van egy lefújó szelep amitől száraz lesz a pogi, ebben nincs ilyen. De az új Philipsekben sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest