Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
#85578752 #2655 üzenetére
Köszi az infót mindenkinek. Direkt röviden iszom. Csokoládétól is volt már, mondjuk abban is van keserűanyag, és sajnos a betegség leírásában is ez szerepel. Koffein, alkohol, különféle gyógyszerek. Tejjel is iszom, de meg vagyok áldva, mert laktózérzékeny is vagyok
Szóval koffeinmentes rövid kávét ihatok, növényi, vagy laktózmentes tejjel,és abból is keveset.
Ami bejött, tej helyett pici laktózmentes főzőtejszín. Szenvedtem 2 hónapig, mire leszoktam,de ha rosszul van az ember az segít gyorsítani a folyamatot. Pedig imádtam. Súlyosbítva azzal, hogy csak a közepes pörkölést szeretem. Kb. 2 évig kerestem mire találtam jó ízű koffeinmenteset.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő