Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MC Pite
üzenetére
az a másfélszer annyi, az pontosan hány kg frissen pörkölt, jó minőségű kávé ára?
1? vagy 2? 2-3 hónap alatt elköltesz ennyit kávébabra (ahogy számoltam a fogyasztás alapján), amiből jó eséllyel kevesebbet tudsz kihozni az őrlő miatt, szerintem ezt innen (is) érdemes nézni.A Kingrinder K4-K6 ajánlást úgy értsd, hogy ez nem csak hogy megéri ennyiért, hanem ~70-90k-ig nehéz lenne jobbat mondani (szigorúan az őrleményt nézve, és nem az anyagminőséget, ergonómiát, egyebeket).
Olyan lépcső ami alá lehet menni, de hosszú távon nem biztos, hogy érdemes.szerk.: nekem egy DF83 v2 mellé van egy K6-om, ~34k-ért vettem. Nevetségesen olcsó ahhoz képest hogy mindenre alkalmas; el szoktam adni a cuccaimat, kipróbálok újakat, lépek felfele, de ez egy olyan cucc ami szerintem örökre megmarad

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Pánik a memóriapiacon
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Minden, ami Unreal Engine
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítás DJI Mini 4 PRO gépekhez
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- JRL SF Onyx SH2301 villanyborotva
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
1? vagy 2? 2-3 hónap alatt elköltesz ennyit kávébabra (ahogy számoltam a fogyasztás alapján), amiből jó eséllyel kevesebbet tudsz kihozni az őrlő miatt, szerintem ezt innen (is) érdemes nézni.
Mr.Csizmás