Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nézd meg a lejárati dátumát, ha 2025-tel kezdődik, akkor vedd meg.
Feljebb emlegetett fémdobozos Tanzánia/Honduras/Brazil babjaiknak 2025.01, a karácsonyi blendjüknek 2025.03 volt a dátuma, amikor tegnap végigtúrtam a Bajcsyn a kínálatukat.
(Bakker, mikor fogom meginni a Bécsből hozott kávéimat? Közben vettem fél kiló Aldi mexikóit, meg mindegyik fémdobozos Lidlesből egyet)
-
cSuwwi
senior tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Heh, szokás mondani hogy reklámozni/akciózni azt kell amit normál áron nem adnak el.
Ez alapján a válasz sejthető. De kellenek a kísérleti nyulak, vedd meg és számolj be, ha nem jó legalább tudjuk mit kerüljünk el
Régebben örököltem egy kávézó/teázó felszámolásból egy jókora adag bio zöld teafüvet. Az ára horror volt ahogy utánanéztem, de illatra és kinézetre is mezei szalma volt bedobozolva. Meg lehetett inni ha akarta az ember...
Azóta a bioval óvatosan bánok. -
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Én vettem. Szerintem jó ha friss.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Azóta a bioval óvatosan bánok.
Mr.Csizmás