- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én mostanában saját pörköléssel szórakozok, változó eredménnyel, legutóbb sikerült első reccsenésig pörkölve alulpörkölni egy amúgy jó kis indonéz kávét, így csak gyümölcsös, virágos, fahéjas ízei vannak, crema alig, a kifőtt zaccpogácsa kb. fahéj színű, vicces. Kicsit tovább kéne vinni az első reccsenésen túlra, hogy megjelenjenek a karamellesebb, pörköltebb ízek, talán majd legközelebb. Kicsit hangos a pörkölőm, inkább vizuálisan tudom nyomon követni a folyamatot, a második reccsenést, ropogást nem hallani...
Maradék kávéval eljátszottam múltkor a füstölésig a fokozatokat, meg azt is hogy csak beöntöm a gépbe a zöld kávét és megnézem mi lesz belőle a beállított idő végén, hát nem sok jó, fele égett, fele zöld, ezt rázogatni, babusgatni kell (Imex CR-100). Csak ugye a fűtőszál se szereti ha rázogatják, ütögetik. Hát csak lágyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Diablo IV
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest