Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
tag
válasz kbyte1024 #105 üzenetére
Persze az nem kérdés, de amikor telefont ajánlanak akkor egy szélesebb közönségnek teszik. A legtöbb felhasználó nem játszik a telefonon, meg talán még nem bányászik kriptót. Nekik a jó kamera, a jó üzemidő, hosszú support, esetleg jack aljzat, stb. fontos abb, mint a proc. nyers ereje.
-
Szena67
tag
válasz kbyte1024 #66 üzenetére
Nejem Sanyi 10VI-ja na az alig kajál valamit, szerintem vagy fényt eszik vagy fékezéskor visszatáplál az a telefon. De, ha már árvíz, hiába kisebb, hangyánit könnyebb is az is merülne a Duna fenekére, mint a nyeletlen balta, jöhetnének a búvárok megint telefont kiemelni. Lehet, hogy jövőre Sanyi vagy valaki kihoz valami jó kis fém telefont és akkor 1V megy ideális zenehallgató telefonnak, minden van rajta, ami ehhez kell wireless töltés, jó hang, jó akku, mehet a flac évi 365 napon.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz kbyte1024 #52 üzenetére
amíg 40-50k volt egy értelmes használható redmi, lenovo, xiaomi stb. kintről, addig jó volt, de 100-150-ért már vagy gyári oldal, vagy itthon, a gtk tud fájni, ha sufniban nem javítható a teló.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Szena67
tag
válasz kbyte1024 #62 üzenetére
Sanyi "csak" 187g, nekem már az is nehéz, lábamra ejtem ez is simán képes lábujjat törni. Meg zsebben érzi leginkább az ember, hogy mennyire lehúzza ez a sok mai tégla. Sokszor ha csak kiugrom magammal sem viszem, mert nélküle légiesebb az ember. Mondjuk zenére mindegy, mert csak fekszik a dac tetején, nem kell sehová cipelni. Arra elég csak hangra kihegyezett jó minőségű, tartós telefon hosszú akkuidővel baráti áron.
[ Szerkesztve ]
-
Szena67
tag
válasz kbyte1024 #58 üzenetére
Nekem azért nem volt jó a gs, mert Sanyit nem forgalmaznak. Egy családtagnak kellett teló és kínomban már felmerült az is, hogy odaadom a zenehallgatós telóm neki és esetleg vennék Nord-ot zenére. Mert daily driver-ként én kínait nem használok, arra meg, hogy napi szinten csak a zenét tolja ahhoz nekem most még picit drága. Sajna az ezüst a kedvencem, abból meg csak a legmagasabb tárhely/memória opció van. Sanyi 1V daily driver nekem kellemesen karcsú, jó arányokkal, ennél szélesebb telefont már nem szeretem. De ha már itt vagyunk a Nord nem lett túl tepsi és nehéz (~200g )?
[ Szerkesztve ]
-
Szena67
tag
válasz kbyte1024 #43 üzenetére
Ez sem probléma ma már a hazai kutyás feri gsm sufnik megtanultak vizen járni, sőt a felbontott csomagolást felbontatlanná visszavarázsolni. Konkrétan látam olyat, hogy eredeti tulaj itt 139-ért árulta, kutyás feri gsm megvette és 155-ért tette fel, majd pár nap múlva inkább bontatlanként hirdetve elkelt. Általában újat veszek, de ha a kiszemeltre éppen nincs jó ajánlat sehol +ali, ebay, amazon, stb., vagy számomra nem ér annyit, akkor várok és megnézem a használtpiacon. Mindig lesz annyi telefon, hogy el is adják. Nem a jó árat nehéz megtalálni, hanem jó minőségű telefont választani a nehezebb.
-
Szena67
tag
válasz kbyte1024 #41 üzenetére
Az árak amit írtam a max. memóriás/háttértár kiszerelésre vonatkoztak ajándék gyorstöltővel, nem a kisebbre. A cikk is nagyon helyesen említi a használt piacot, mint alternatívát is. Rengeteg honfitársunk rohan egy telefon megjelenésekor a szokásos láncokhoz és megveszi jó magas áron. Nem tájékozódik, nem fogja kézbe, csak mielőbb megszerezni lebeg előtte, így azt sem tudja jó lesz -e neki. Aztán eladja, mert mégsem jó neki, nem tudja megszokni, belakni, nem ért hozzá, nem tetszik, megunja, már elmúlt 1 hetes, stb. Ekkor tetemes értékcsökkenést szenved el egy jócskán túlárazott, éppen csak kibontott telefon, minimum a kifizetett adó + futárköltség, de inkább jóval több az amivel olcsóbban ilyenkor megvehető. Vettem már többször használt telefont nem csak újat, úgyanúgy szolgálnak évekig, nincs különbség. Itt a hardverapró televan pl. nepperekkel, akik azt csinálják, hogy gyorsan nyomott áron megveszik jofogason, stb. hirdetett, éppen csak kibontott, alig használt telefont és rögtön teszik fel ide felárral az eredeti vásárlótól kapott számlával, garanciával. Ez már itthon komplett iparág. A hazai láncok nagyjából csak az early adopter körre lőnek a magas áraikkal. Szóval ha az ember telefont akar itthon magának jó áron, akkor csak a neppert kell megelőzni egy-egy jó ajánlatnál.
[ Szerkesztve ]
-
Szena67
tag
válasz kbyte1024 #39 üzenetére
Egyetértek, de csak xolok, hogy külföldi hivatalos webáruház is felszámítja ám a 27% magyar ÁFA-t, ha itthonról érkezik az a megrendelés (EU policy). Maximum az itthoni kereskedők pofátlan profitját lehet így megúszni. Csak egy példa Nord 4 hivatalos gyári ordalról Mo-ra rendelve 509 EUR volt azt hiszem BF akcióban, de teljesen ugyanaz a telefon No-ba csak 470 EUR körül volt. Így ha valaki éppen külföldön jár, akkor ott érdemes megvenni az új telefonját.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest