Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
[balage]
csendes tag
Sajnos én sem értek hozzá. Mostanában kezdek olvasgatni a kamerákrol, ugyanis én is szeretnék venni. Pana-gs17 van 80ért. Panak, sonyk canonok jok, szerintem másba ne gondolkodj, elég sokminident olvastam mostanában hozzáértőktől. Amugy az index fórumának van egy topicja, ami a kamerákkal foglalkozik. Elég nagy, és van forgalom is. meg szakértők is, esetleg ott érdeklődj.
-
AMD Power
titán
Van egy ilyen most valahol 80K-ért negéri? PanasonicNV-GS17 (miniDV)

-
oceanearth
őstag
http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=149824&arc=f
ez a te topikod -
AMD Power
titán
Szeretnék érdeklődni ,hogy ilyen 70-80 ezer Ft-ig milyen kamerát érdemes venni? Van-e egyálltalán ilyen árba és ha igen mennyire jó vagy rossz? Teljesen láma vagyok ezen a téren , Görögországba megyünk nyaralni és oda szeretném kivinni. Ezek ilyen ''kazetások'' vagy olyanok mint a digitális fényképező gépek? Melyik a jobb ha sokat szeretnénk felvenni!?

Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Formula-1
- LEGO klub
- EAFC 26
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- HP LasetJet P2015n - kis hibával eladó
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- HP Smart Tank 725 All-in-One tintatartályos nyomtató (printer/szkenner) Bontatlan
- Xiaomi Photo Printer 1S Set
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest