Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
Nahh pont errol beszeltem a #2055-os posztomban, mivel trisztan94 felhozott egy otletet, amire en azt irtam, hogy:
"Ehhez a megoldashoz szerintem az egesz lapozot jQuery-ben kellene megirni, mivel jelenleg a lapozo PHP-s, es a script visszakuldott id-je alapjan azonositja a lap szamat."
Erre Sk8erPeter (#2058) azt irta, hogy: "Félreérted."
Szoval akkor megis csak nekem volt igazam.Amiben viszont nektek volt igazatok, hogy feleslegesen kuldtem olyan adatot el, amit nem kellett volna es utana pedig szuresre kenyszerultem, mivel tele volt minden szarral a visszatero adat.
Ezzel terhelve a szervert, a klienst es magam mivel nem is mukodott.
Ezt megtanultam, koszonom nektek! -
szmegma
aktív tag
Amugy az miért nem jó, ha magát a lapozót te állítod össze kliens oldalon js-el, úgy, hogy ajaxxal lekéred a php fájltól, hogy hány megjelenítendő oldalad van, azt javascriptben feldolgozod, és csak a tartalmat kéred le a szervertől lapozásra?
Egy szoval sem mondtam, hogy nem jo, ha eszembe jutott volna, akkor eleve ugy csinalom.
Most megyek melozni, ha haza jovok megprobalom amit linkeltel megoldast atultetni. Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest