- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #1440 üzenetére
Én meg nem győzök windows vonalon mindenre Dark theme-et rakni. Nálam még a VS, SSMS, Notepad++ is sötét
Gondolom mivel Linux-okat a hardcore felhasználók a mai napig is konzolon használják (az pedig fekete alapon fehér betűs), ezért ott tradíció a sötét témák használata. Én néha még ma is konzolon nano-val is szerkesztek php-t, js-t, amikor hirtelen kell reagálni, és nagyon nincs más kéznél. -
Speeedfire
félisten
válasz
UNIX vonalon mindig ez a "trendi". Gondolom már csak azért is, mert nagyon sokan csak konzolban dolgoznak és hozzá vannak ehhez szokva.
-
v2izzy
tag
válasz
Hát a sötét alapszín biztos jobb a szemnek, vagyis én úgy érzem, hogy sötétet jobban bírja a szemem. Azt nem tudom, hogy konkrétan emiatt-e, de ugye akkor kevésbé világítanak a pixelek a szemedbe (gazdaságosabb is
). A többi syntax highlight, szerintem csak design kérdése, de lehetséges, hogy valamiféle statisztika alapján ki lehet deríteni, hogy milyen színbe szereti látni az emberi szem egy nyelv utasításait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest