Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
Revolit
üzenetére
köszi a példát. nem állítom, h minden esetben hülyeség ez a "mondj egy esetet, amikor a te közreműködésednek hála oldódott meg vmi sikeresen", de például az én esetemben ez úgy betenné a kaput, mint annak a rendje. és nem azért, mert ne lett volna rengeteg jó ötletem a rengeteg felmerülő, akár nagyobb problémákra is a munkám során, hanem azért, mert ezek állandóan ott vannak; állandóan problémákat oldok meg (mint ahogy mindenki más is), ezért nem érzem őket kirívónak. szóval még ebben a pillanatban is hosszú percekig kéne gondolkodnom azon, h most akkor mit emeljek ki, egyrészt ugye nem beszélhetek mindenről az adott projekt kapcsán, így meg kissé ködös lesz, h miért volt olyan fantasztikus az ötletem, másrészt meg honnan lehet tudni, h mi az, amit a kérdező úgy ítél meg, h ez valóban az én érdemem, és nem mondjuk a csapaté, akivel együtt dolgozom, még akkor is, ha mondjuk az alapötlet tőlem származott.
szóval én tényleg nem akarlak kioktatni, hogyan interjúztass, neked tuti nagyobb tapasztalatod van ebben, mint nekem, de az én szerény véleményem az, h ezek a fajta kérdések többet visznek, mint hoznak, különösen ha figyelembe vesszük, h rengeteg fejlesztő mennyire introvertált, szétszórt, ha ilyesmi "chit-chat" van terítéken.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SAMSUNG SSD 980 250 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest