Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasthomas
tag
Igazán nagyváros hazánkban igazából csak Budapest. Szeged és Debrecen sem az; ha félreérthető voltam, bocs. Viszont alapterületben egyébként 'csak' kétszer nagyobb Budapest, de zsúfoltságban és lassúságban 10szer rosszabb az én meglátásaim szerint. Ok, előbbi tény, nem kell magyarázkodni, hiszen kb 2-szer akkora területre durván 10-szer annyi ember tömörül be átlagosan. Csodák nincsenek.
A belvárosból gyorsan eléred-t mindig szeretem hallani. Ez marha jó szöveg, de nekem elég kevés ismerősöm van, aki szeret a belvárosban lakni - vagy ha épp ott lakik, akkor kevesebbet ingázna. Nagy fenét, nagyjából ugyanúgy eltölt laza 30-40 percet ő is tömegközeledéssel munkába; ráadásul ha van autód, akkor állandóan vadászni kell a helyeket, s felkészülni hogy elég gyakran meghúzzák. Na ez az a stressz, amit emlitettem is. S ha ezt összeveti az ember az anyagiakkal, nagyjából az jön ki hogy csak akkor éri meg a belvárosban lakni, ha alapjában véve szereted az esti pörgést és életet, gyakran jársz le a haverokkal bulizni (heti többször), és nincsen szándékodban elmenni a városból. Akkor tényleg megéri - ezt nem vitatom. Viszont minden más esetben csak szivás a belvárosban élni. Szerintem. Nyilván aki pesti, az teljesen másképp is láthatja. Én vidékiként igy látom. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs