Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FattyDove
üzenetére
"Ja, akkor csak ilyen trust me bro dolog, ami ráadásul nem is igaz. Ok"
Tehát akkor nyíltan lehazugoztál. Klassz.
A "bro" jelen esetben a "fórumtársat" jelenti, és számomra legalábbis evidens a fórumtársak tisztelete.
Megosztottam egy tapasztalatomat, és nem igazán értem, hogy miért hazudnék ezzel kapcsolatban. Nyilván nem teszem, és senkinek semmi oka azt feltételezni rólam, hogy kamuzok -- mondjuk úgy, hogy nem szolgáltattam erre okot.
Arra viszont jó okom van, hogy igényed ellenére személyes adatot ne adjak ki magamról. (Nem is értem, hogyan gondolod, hogy ilyet mástól elvárhatsz.) A személyazonosságom nyilvános (jövő héten lesz harminc éve, hogy ezt a nicket használom a neten, számtalan kereshető helyen szerepel a nevemmel, sőt, címemmel együtt), és csak hab a tortán, hogy az általam leírt (szerinted meg nem történt) keresést a titoktartási kötelezettségem körébe eső munkám során indítottam, igencsak karakteres keresőszavakkal.
MaCS
-
Foglalt név
addikt
válasz
FattyDove
üzenetére
Kicsit érdekes azért, amit itt előadsz.
Eléggé utálom a google-t, ezért akkor szoktam csak elővenni, ha sem a kacsa, sem a bing nem talál semmit. Ebből számomra értelemszerű, melyik a legjobb, még akkor is, ha átlagos helyzetekben a többi is használható.
Ez tapasztalat, ami több példa alapján, hosszú idő alapján lecsapódik.
Veleszületett probléma mentes emberek nem fognak az egyes példákra emlékezni. Ha ezt várod el, akkor remélem, hogy kötekedsz. -
válasz
FattyDove
üzenetére
Szerintem meg sajnos de... Éppen az ünnepek között volt egy netes kutakodást igénylő menetem, és nem tűnt fel, hogy Edge/Binget használok. Kb. 10-15 perc keresésfarigcsálás után jöttem rá, hogy hülye vagyok, és áttértem a Google-re, ahol második keresésre megtaláltam mindent.
A hírrel kapcsolatban meg érdekes kérdés, hogy MI terén hogyan tudják lenyomni a Google-t...
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest