- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
válasz
szami777 #14366 üzenetére
A június talán belefér, de ez sok tényezős... Én tavaly januárban kezdtem, január végén végeztem az online tananyaggal, márciusban tudtam menni kresz vizsgára. Utána sok sok várakozás, júniusban tudtam elkezdeni vezetni, az oktató ráadásul szabira is ment közben egy hónapot, így november végén volt a forgalmi vizsga. December közepén jött meg a papir.
-
SUPREME7
őstag
válasz
szami777 #14364 üzenetére
A jogsi meg a "gyorsan" sehogy se jön össze. Ha nagy szerencséd van, akkor is legalább 3 hónap. A webjogsi is ugyanolyan mint egy "normál" autósiskola, tehát ha a kreszt lenyomod, utána válthatsz sulit ahol szerződve van a másik oktató, de többnyire az átigazolt tanulóknak a gyakorlati óra drágább. Tehát nincs az, hogy egy random oktatónál nyomod a vezetést, hanem leszerződsz egy sulival, és a náluk dolgozó oktatóknál tudsz vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest