Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun #6738 üzenetére
Thx!
deicide A legutolsó képen nincs motor.
Mellesleg tök jó, hogy mindenki 100 félét mond. Oktató tartja magát ahhoz, hogy mindenképp én megyek először aztán kanyarodik jobbra az autó és utána megy egyenesen a másik autó. Pedig ez fasság mert ha úgy nézzük az A autó lekanyarodik jobbra tehát ő neki nem kell senkinek se elsőbbséget adni. A "B" autó meg nekem ad elsőbbséget de ahhoz, hogy én elmehessek el kell engedjem az "A" autóst. Kresz program meg csak nem mond hülyeséget. Kreszen pont volt egy ilyen képes feladat és egyből rávágtam 1 másodperc után, hogy A Én B és egyből jött az ,hogy ez nem jó. Teljesen összezavarodtam már.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest