Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi a zavarásért, egy kis segítséget szeretnék kérni. Kb 2percet vesz igébybe.
Egy internetes stratégiai játékba kellene regisztrálni. Érdemes kipróbálni is, jó játék.
De ha nem is nekem sokat segítenél vele.http://emaffia.hu/ajanlo/meghivo/33815
Segítségedet előre is köszönöm!
-
Sonja
nagyúr
Lehet jelentkezni a Castles Empire zárt bétájára!
Ingyenes NET-es stratégiai játék lesz. Ahogy elnézem, szvsz a Settlers engine-t fogja használni.
-
Jancsa
csendes tag
Én ajánlom neked a Gates of Andaron nevű MMORPG-t. Ha szeretted a WoW-ot akkor ez is be fog jönni nagyon. Eléggé hasonlít a két játék.
És a pénztárcádat sem kell féltened ugyanis teljessen ingyenes . Ingyen letöltöd és telepíted. Havidíj sincs.
Ugyan lehet benne venni egy két prémium cuccot, de ezek nem olyan lényegesek. Vígan meg lehet lenni rózsaszín haj nélkül is .
Ráadásul akik nem tudnak jól angolul azok is élvezhetik mert MAGYAR.
Egy próbát megér.
-
olbaidhun
őstag
Ajánlom sok szeretettel a quakelive-ot!
-
szipeter
csendes tag
Itt is találtok elég sok hosszabb-rövidebb játékot:
Online játékok -
mester07
csendes tag
Üdv.
Lenne egy hatalmas gondom!Ujra telepitettem a rendszert és amikor elakarom inditani a Metin2 exe fájlt azt irja ki hogy "A windows nem tudja elérni a megadott eszköszt elérési utat vagy fájlt!Lehet hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel!"
Mi lehet a gond??
PLS! Segitsetek!
U.I.:Ha rendszergazdaként inditom akkor is ezt irja ki!!! -
Pörp
senior tag
válasz
AMD Power #52 üzenetére
Bocsesz, kissé késve írok. Engem lekötöt! Bár az utóbbi napokban nem volt időm rá. Most egy idegesítő dolgot nem tudok megoldani benne, egészen pontosan hogy nem tudok farkasbelet szerezni, ami az egyik quest-hez kell. Van a játékben annyi farkastípus hogy csak na, nem tudom melyik dobja... Csaták? Hát egymást szokták gyepálni ahogy elnéztem, egyszer én is meggyepáltam egyvalakit, mert valamiért engedte ütlegelni
Biztos haragszik rám
Amúgy mint korábban írtam nekem nagyon hasonlít az egész a cabal online-hoz, ha az tetszett ez is fog. Főleg mert magyar, bár néha érdekes a fordítás. Ja meg most egy metin követ kellene szétzúznom, ami elég lehetetlen feladatnak tűnik egyedül, mert egyszer vagy 10-en csépáltunk egy ilyen követ, és elég sokáig kellett szenvedni vele mire megsemmisült...
-
Sortuk
csendes tag
csak a kmk.blog.hu
-
Drizzt
nagyúr
Quake Live alap lesz. Szerintem ez durván rekordokat fog dönteni.
-
AMD Power
titán
Erről tud valaki valamit?
-
up
-
Most jön az új ''C and C'' itt a ''Supreme Commander''....
Valakinek van már multi tapasztalata? -
válasz
Papabear195 #33 üzenetére
Zsír
Majd meglessük ha végre az utolsó vizsgán is túl leszek!
-
Papabear195
tag
válasz
Flashback #30 üzenetére
A Vietcong 1. egy régebbi FPS játék. A single része is egész jó, ez volt az egyetlen fps amit végigjátszottam, pedig nem vagyok oda a 3d-s lövöldözős játékokért. A multi része pedig nagyon bejött, főleg a capture the flag tetszik nekem. Általában elég sok szerver érhető el, és biztonsági másolattal is lehet játszani
.
-
válasz
Papabear195 #29 üzenetére
Kicsit bővebben légyszi
-
Papabear195
tag
A Vietcong 1 is egész hangulatos multiban.
-
Foley89
csendes tag
háth én most vettem meg egy napja GuildWars Nightfall ami egy nem is drága és havidíj mentes mmorpg és nagyon megvagyok vele elégedve, grafikája nagyon odavág és nagyon jól kitalált sztorija van és questjei szal mindenkinek ajánlom
-
Köszönöm!
Warhammert 40K-t ismerem legalábbis az alapot végigtoltam! Sokan játszanak a neten vele? Mennyire védik a neten való gémet? Komoly serial rendszer van? -
Wolverine
félisten
válasz
Flashback #20 üzenetére
Én nagyon alapszinten járatom már csak (átszoktam a Sokker/Planetarium Manager/Footstar trióra
). kisqpiról nem tudok, yóóó ideje nem írt a topikba...
ON: ha a böngésző alapú játékok is érdekelnek, a fent említett trió szerintem élvezetes (a Sokker - [link] - és a PM - [link] - csapatmenedzser, a Footstarban - [link] - viszont egyetlen játékosból kell világklasszist nevelni)
mod: esetleg ilyen ''egyszerfizetősaztáningyenes'' MMO-ból ott a Guild Wars vagy az Archlord...
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
Sztem sokan nyomják a titan questet is multiban, én is nyomnám
-
peterszky
őstag
Talán most jó lesz a Test Drive Unlimited
-
Arius
aktív tag
Sejtettem hogy senki nem fog tudni ilyet írni... rakás xar a mai játék felhozatal. Évek óta az ami azt illeti. És sajna nem is látszik hogy változni fog, mivel sorra bizonyosodik be hogy a játékok amik annyira brutálul ütősnek néznek ki amíg ki nem jönnek, annyira bugosak/gagyik mire végre megjelennek.
-
Arius
aktív tag
Diablo, Starcraft... na igen a régi klasszikusok, de valaki írhatna olyan játékot is, amik miatt az újabbnál újabb soksok százezres konfigokat megveszi a nép. Tehát mondjuk max 1 éves game ;)
-
up!
-
Wolverine
félisten
MMORPG-k free és trial változatban: [link]
-
Dictator^
veterán
[link]
ittvannak az esti szorakozáshoz kapcsolatos ipcimek, ts/ventri cimek, én is örülnék már ha meglenne a 2k4-em...
ahogy visszaszerzem attól akinél van megyek én is nyüstölöm esténkként a többiekkel. -
Darla
tag
Diablo 2-t mai napig tolom haverokkal. CS: Source-al is sokat játszottam, de már arról leszoktam.
[Szerkesztve] -
Helló mindenkinek!
Gondoltam nyitok egy topikot a jó netes gámáknak!
Nincs semmi bajom az MMORPG-kel sőt szeretem őket WOW-oztam is de 30K-nál aztmondtam elég... Pedig nagyon lebilincselő és jó! Tehát jöhet minden műfaj a lényeg hogy csak 1x keljen érte fizetni, legyenek szerverek és játszák is, meg persze jó llegyen!
Amit én bárkinek merek ajánlani:
Diablo sorozat
Star Craft
Battlefield sorozat (2142 még kérdéses)
Counter Strike (Sourcehoz még nem volt sok szerencsém)
Warcraft sorozat
Call of Duty
Írjatok olyan gámákat amik nektek tetszettek vagy esetleg meg is vettétek és játszátok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest