- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
B.Aniko
csendes tag
Szia,
abból gondolom, hogy nem driver hiba, hogy már egyszer végigjátszottam és akkor teljesen jó volt minden textúra. Elkezdte csinálni a hibákat (3.7es catalyst), én is azt gondoltam driver. 3.8as fel, játék is újratesz, és még mindig csinálja, és ma elkezdte multiplayerben is (eddig az teljesen jó volt).
Anikó -
B.Aniko
csendes tag
Szia
Nálam is volt hasonló probléma, csak az én esetemben nem sárga, hanem piros lett minden, ill. az épületek belsejében hiányoztak a textúrák / fehér négyzetrács jelent meg helyettük. Az égen is előfordult ilyen hiba.
Nálam Ati R9600Pro, úgyhogy lehet, hogy tényleg bug (másolásvédelem???).
Drivert is frissítettem (Cat 3.7 -> 3.8) és a játékot is újraraktam, de nem segített.
Jah, és csak a második végigjátszásnál jelentkezett ez a hiba, addig teljesen jó volt.
Anikó
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest