-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
killbull #21847 üzenetére
Ha, meg de, meg illik... Jajj, de sok múlik az egyénen az egyének közti vitás helyzetekben.
Mi van, ha nem idéztem be, mert csak illik, de nem kötelező?De voltaképp mindegy is, regisztrációkor ugyanúgy elfogadtad az Alapelveket/ÁSZF-et, mint bárki más.
Én sem értek egyet mindennel, ami a fórummal, vagy akár a moderációval kapcsolatos, pár éve volt is duzzogás lokál topikban. Bele sem merek gondolni, mivé fajulhatott volna, ha bármelyik júzer tetszőleges ideig tudta volna szerkeszteni a saját hozzászólását.A másik: láttam olyan fórumot, ahol WoT-hoz hasonlóan lehetett idézgetni. Hát, baromi jól nézett ki, amikor már 5 buborékablak volt egymásba ágyazva, mert idézetett idézetet idéztek újra... És olyat is láttam, ahol az idézett szöveg az idéző hozzászólásában szerkeszthető volt. Ollé, bárki hitelessége egyből aláásható egy mondattal.
Aktív témák
- Battlefield 4
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Robotporszívók
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 17,3" GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB,SSD+1TBHDD,Nagyon szép állapotú
- AKCIÓ!HP Elitebook Folio(20mm!) 14,1"core i5,világító bill.,6-16GB RAM,120-480GB SSD,jó akku,Új töl
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest