- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a segítséget, működik! Bár - szerintem - a leírás nem teljesen jó az általam linkelt oldalon, de sikerült működésre bírnom.
-
válasz
trisztan94 #3878 üzenetére
Köszi a választ!
Átnézem ezeket, de valószínűleg még kérdezni fogok a későbbiekben.
-
Üdv mindenkinek!
Az alábbi problémára keresem a megoldást, remélhetőleg ti tudtok nekem segíteni. Adott egy felület, rajta 2 mezővel: "nicknév" és "e-mail", amiket ki kell tölteni, és az "elküld" gombra kattintva fel kell vinni egy adatbázisba.
<form name="input" action="action.php" method="get" >
User nickname: <input type="text" name="user_name"><br>
User e-mail: <input type="text" name="user_email"><br>
<input type="submit" value="Elküld">
</form>A gombra kattintva az "action.php" hívódik meg, le is fut, be is írja az adatbázisba, amit kell, viszont átirányít egy üres oldalra - az "action.php"-re. Úgy szeretném ezt elérni, hogy ne irányítson át sehova, hanem maradjon az előző oldalon. Érzésem szerint ehhez JavaScript kell, és találtam is kódokat, de valamiért nem sikerül működésre bírni...
Tudnátok ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest