-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Webfejlesztés során eddig különböző böngészők kapcsán csak a CSS okozott fennakadást számomra.
JS-ben egy ilyesi jött szembe, az pedig a String.contains() fv amit valamiért csak a mozilla motorja támogat. Persze egy sima indexOf használható bárhol helyette.A V8 beteg gyors, okkal használja a Node is motorként, de amúgy míg ezt a kommentet nem írtam meg nagyon eszembe sem jutott volna azon gondolkodni, hogy más js motoron vajon jó-e a kódom, szerintem neked sem kell.
-
martonx
veterán
Szia,
Sőt a Microsoftnak is van sajátja Chakra néven (bár ez már éppen kihalóban van). Minden nagy böngésző alá csináltak saját javascript engine-t. Hogy miért? Miért van minden országnak saját pénze? Mikor egy közös valuta is lehetne. Hát ezért.
Viszont mostanra elég jól szabványosodtak a javascript engine-ek, böngészők. Ez alól mára egyedül a halál fos Safari a kivétel, míg régebben az Internet Explorer volt ilyen (hál istennek az IE kihalt, remélem a Safari is megdöglik előbb-utóbb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Max
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest